OURGROUND
1 Comment

Spaghetteria

Zes pastagerechten, één bijgerecht, twee desserts. Dit is wat Spaghetteria serveert, niet meer, niet minder. En meer dan dit simpele menu heb je blijkbaar niet nodig uit de Italiaanse keuken! Want dit is heerlijk eten, betaalbaar, gezellig en de bediening is goed.

Deze leuke pastabar zit op een topplek, namelijk precies tegenover mijn voordeur. En doordat je niet gelijk een vermogen kwijt bent als je hier een pasta’tje eet, ga ik hier geregeld heen. Je kunt niet reserveren, alleen aanschuiven, maar dat is juist de charme, je zit er als één grote gezellige groep. Doordat ze geen standaard tafels hebben, maar twee langs de ramen en een hele grote in het midden, is het alleen mogelijk naast elkaar te zitten en niet tegenover elkaar.

Laatst was ik op een heel drukke avond, en als gevolg daarvan kreeg ik het verkeerde gerecht geserveerd. Kan gebeuren. En we zijn natuurlijk buren, dus dan ben ik op zo’n moment al de moeilijkste niet, maar wát een service kreeg ik! Niet alleen de pasta kreeg ik van het huis, ook een dessert en oprechte verontschuldiging. Het ging bijna zo ver dat ik er ongemakkelijk van werd. Maar goed, het resultaat was wel dat ik er nog veel vaker wil gaan eten. Gewoon omdat ik het ze gun. Goed gedaan Spaghetteria… Enige nadeel aan deze tent? Een miljoen fietsen voor mijn deur, een zeer grote ergernis waar je gelukkig alleen als buurvrouw last van hebt.

Wat: Spaghetteria pastabar
Waar: Van Woustraat 123 hs
Waarom: ontzettend lekker eten, leuk personeel en je kunt buiten zitten
Website: spaghetteria-pastabar.nl

About the author:
Has 19 Articles

1 COMMENT
  1. Gideon Tailleur

    Wat een toptent! Gezellig, goed eten en goed betaalbaar. En niet te veel poespas… Cappuccino?? Hebben ze niet, drink maar gewoon Espresso! The Italian way, geen moeilijke koffietjes na diner.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top