OURGROUND
2 Comments

SPRMRKT: sniffen, aaien en kopen!

Voelen aan fluweel zachte stoffen, ruiken aan het kalfsleer en kwijlen wanneer je jezelf ziet in de mooiste design kleding. De 450 m2 grote concept store SPRMRKT is een echt pareltje van Amsterdam. Frustrerend dat aan deze mooie kleding ook een duur prijskaartje hangt. Ik koop daarom helaas bijna nooit iets. Vaak verlaat ik als een verslagen hond met staart tussen de benen de winkel.

Vandaag had ik echter een hele andere ervaring. Niks vermoedend loop ik sniffend en aaiend alle kleding af. Tot mijn oog op een prijskaartje van een broek valt: €69,95. Ben ik aan het hallucineren? Of begint de magie van het boekThe Secreteindelijk te werken en wilde ik deze broek zo graag dat het opeens binnen handbereik is? Ik knijp mezelf even, sluit mijn ogen en kijk opnieuw naar het prijskaartje. Toch écht €69,95. Mijn hart begint sneller te kloppen en ik ontdek dat ik me in de shop-in-shop van Y.A.S begeef. Voor mij een onbekend merk dat nog niet in mijn kast hangt. Ik snel de rekken langs en vind stuk voor stuk mooie designs met prachtige stoffen die ook nog eens betaalbaar zijn. Als een kind in een snoepwinkel pak ik alles in mijn maat en begin te passen. Van een skinny jeans met Aztec patroon tot een lederen met satijn gecombineerde jurk, geen rek blijft ongeschaad.

Ik loop na een uur passen de winkel uit met een flinke buit; vijf kledingstukken en 379,95 euro lichter. Goed voor de portemonnee is het dus niet echt. Van het totaalbedrag had ik ook één origineel SPRMRKT stuk kunnen kopen. Achja, vandaag gaan we voor kwantiteit en niet voor kwaliteit. Al deze tactiel kledingstukken zijn nog slechts een week te koop in SPRMRKT. Haast je dus snel naar de Rozengracht.

Wat: de pop-up shop Y.A.S in de SPRMKT concept store
Waar: Rozengracht 191
Waarom: tijdelijk ook betaalbare designs te koop die allemachtig prachtig zijn!
Website: sprmrkt.nl

About the author:
Has 91 Articles

2 COMMENTS
  1. john turpijn

    Milou kijk je Papa lief aan die heeft vast nog een eurootje voor je

  2. Milou

    Ja, John! Goed idee! Ik ga vanavond al bij ze eten en kijken of ik wat kan los peuteren 🙂

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top