OURGROUND
No Comments

OURGROUND X Super Super Social

SupersupersocialNadat we de toilet van de Nyx, de kelder van Chapter 21 en de kleedkamers van het Volkshotel onveilig hebben gemaakt, is het nu de beurt aan de Paradiso. Ja mensen, jullie lezen het goed: OURGROUND draait in de muziek tempel van Amsterdam! En niet zo maar op een feestje, maar op Super Super Social. Wow.

 

Super Social op donderdagavond is voor ons Amsterdammers wel bekend: de beste Amsterdamse DJ’s, de kortste navelshirtjes en pure wodka (we blijven op de Kcal letten). Kortom ideaal om lekker vroeg het weekend in te luiden of een top reden om vrijdag brak boven je bureau te hangen. Deze week vindt niet alleen vanavond Super Social plaatst in de Chicago Social Club maar zullen we zaterdag massaal het plein oversteken om de Paradiso onveilig te maken. Dus terugkeren naar de plek waar we als studenten menig avondje al bekkend onze All Stars een avondje kapot dansten.
 

super social chicago social

Dus gooi in de mix: de prachtige locatie Paradiso, de wodka-navelshirtjes-dragende meisjes en het OURGROUND DJ team. Do we need to say more? Ok, voor wie dat allemaal nog niet genoeg was kan ik misschien vertellen wie er nog meer draaien: uit de krochten van Londen komt met de boot Krystal Klear. Check zijn Soundcloud en je kan direct aan de tags zien dat de beste man niet voor een gat te vangen is. House, Funk, Techno en nog veel meer. Krystal Klear heeft geen moeite om genres te mixen en daarmee zijn eigen originele sound te creeeren. Naast deze Londense topper komen ook de DJ teams KERK! en Lumière plaatjes draaien. Is dit je allemaal veel te housie, geen probleem! Je kan van ons vertrouwde (R&B) hitjes verwachten zodat jij je weer kan wanen in die studententijd waar jij die All Stars aan het aftrappen was voordat je die zoveelste fout mee naar huis nam. Jottem, we hebben er weer zin an!  

De tickets zijn nagenoeg uitverkocht, dus haastje ripje op naar Super super social: https://www.facebook.com/events/416977991785142/


Wat:
 avondje lekker doorhalen met OURGROUND achter de draaitafels
Waar: Paradiso
Waarom: retorische vraag!
Website: https://www.facebook.com/events/416977991785142/

 

About the author:
Has 91 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top