OURGROUND
No Comments

TGIF & PU$$Y’s


TGIF: Vrijdagavond is de beste avond om los te gaan. Na een drukke week met veel te lange meetings met zeurende klanten is het je goed recht alle werkstress eruit te rammen. Zonder te eten meteen aan de G & T’s en daardoor veel te snel zat worden. Het zorgt ervoor dat jij je collega’s beter leert kennen en helaas zij jou ook. Misschien duik je zelfs wel een nieuwe scharrel op die maandag tegenover je aanschuift. Vrijdagavond transformeert een stad als Amsterdam in een creatief drankhol waar ondernemende type’s elkaar zonder moeite weten op te scharrelen. Maar wat zijn de opties? We zetten er drie onder elkaar: 

EdelwiseEdel Wise 2
Café Edel organiseert maandelijks de nodige festijnen in het Sieraad. Bekend van de lange rijen die tot ver over de Postjesweg lopen. Bij Edelwise zal het je niet ontbreken aan leuke muziek, entertainment en de nodige bratwursten. Het schijnt dé plek te zijn omdie ene digitale planner te schaken of die stoere creatieve ‘baardmans’ op te pikken. 

 


 

VRIJMIBODISCOVRIJMIBODISCO 2
Elke tweede vrijdag van de maand organiseren Philip Young en consorten de VRIJMIBODISCO in de kelder van Bar Italia. Zoals ze zelf zeggen: “Niet voor de ballen onder ons, nee, voor de gezellige, creatieve feestbeesten die zich de gehele week uit de naad werken, en de vrijdag zien als de ultieme uitlaatklep”. Lekker aan de borrel voorzien van hapjes van de BI begeleid door de heerlijk disco & house-knallers. Hier wordt menig stagiair door de baas tegen de muur geparkeerd. Vanavond is je kans!


 

PU$$Y TGIF
Snip20150212_21
PU$$Y is the ‘new kid on the block’ en staat nu al bekend om haar pretentieloze, relaxte sfeer waar gesjanst en gedanst mag worden. De feesten vinden plaats op verschillende locaties in Amsterdam.Altijd op loopafstand van de creatieve werkplekken en voor diegenen die op zoek zijn naar iets anders dan een donker ‘ravehol’. Er liggen zelfs plannen voor een funzig zwembad feest. De organisatoren Lukas en Jasper van Raw Underground zijn houseliefhebbers van het eerste uur en boeken voor de feesten de absolute headliners van morgen. Even géén R&B hitjes zoals je overal hoort, maar house. Dit doet toch het meest denken aan good old TGIF in de Sinners.

 

 

Wil jij bij PU$$Y zijn volgende week? Stuur dan ff een mailtje naar pareltje@ourground.nl, vertel ons jouw meest legendarische TGIF moment en scoor misschien een van de 5 gastenlijstplekken!

Wat: TGIF
Waar: Amsterdam
Website: TGIF
Waarom: niet voor niets TGIF, deze avonden zijn legendarisch.

GAST van deze week is Lukas Pauka, zelf een creatieve dude zonder baard. Als hij zich niet bezig houdt met de nieuwste gekkigheden op gebied van mobile innovatie draait hij plaatjes. Zodat de meisjes die zich vol hebben gegoten met G&T’s lekker hupsen op hun nike’s en hitsig worden. En de gasten daarom genadeloos kunnen toeslaan. Naughty, yet loveable.

About the author:
Has 76 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top