OURGROUND
No Comments

The Art Bowl: We’re all in art together

TheArtBowl_©IrisDuvekot_07Jun2016_0052Finally! The Art Bowl komt met een unieke pop-up gallery op de Huidenstraat 13, in onze geliefde 9 straatjes. Claudia Cameron biedt ons de mogelijkheid spannende kunst aan de muur te hangen voor betaalbare prijzen. Wie wordt daar nou niet gelukkig van?

Behalve dat wij als hippe Amsterdammers uiteraard een stukje kunst aan de muur willen hebben voor onze eigen intellectuele verdieping, blijft het ook prettig om in onze vriendenkring te kunnen laten zien dat wij mee gaan met de kunstzinnige flow. Het mooie aan de collectie van The Art Bowl is dan ook dat Claudia ervoor zorgt dat wij ons geen moment zorgen hoeven te maken of onze bestelling een verantwoorde keuze is: “At the Art Bowl we live under the belief that art should be able to change with the seasons, hair styles or even beard lengths.”

Geen geld, geen excuus! Het grootste bezwaar tegen kunst aan de muur is vaak dat het betekent dat de glazen wijn op een zonnig terras in Amsterdam verruild moeten worden voor water en brood sessies met uitzicht op je peperdure muurdecoratie. Ook daar laat Claudia ons niet in de steek. We kunnen gerust met een selfie van onze aanwinst op het terras neerstrijken en het plaatje prijzen met de vrolijke alcoholroes van een doorgewinterde levensgenieter! Het krimpen van de portemonnee is op deze manier nauwelijks voelbaar. Bovendien faciliteert the Art Bowl tijdens de opening een Gin Tonic en ga je tevreden met een stukje kunst naar huis. Twee vliegen in één klap dus.

TheArtBowl - LaurenTheArtBowl - Haos

TheArtBowl - LipsTheArtBowl - LivingRoom2Kortom, niet missen. Twee weken lang heb je de mogelijkheid om kunstzinnig geluk op te snuiven. Go get them tigers!

 

Processed with VSCO with p5 preset

Catherina is here to stay! Na haar ode aan Amsterdam is onze nieuwe OURGROUND telg over haar passie ‘vreten’ gaan pennen en schreef ze de mega hit: de Amsterdamse superficial succesformule. Ze schrijft met een gezonde dosis liefde en toewijding, voor OURGROUND maar ook op haar eigen blog. We willen MEER MEER MEER van dit soort vertier! Catherina Go Go Go!

Wat: Pop-up gallery from The Art Bowl
Waar: Huidenstraat 13, 7 tot 19 juni
Waarom: Omdat we kunstzinnige wezens zijn die liever wijn drinken dan werken dus wel wat betaalbare originaliteit kunnen gebruiken
Website: theartbowl.com
Instagram: Claudia Cameron

Tagged with: , ,
About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top