OURGROUND
1 Comment

Barber: voor Mannen met Baarden

Mannen met Baarden en Snorren. De trend is er al een tijdje, maar nog steeds issie AAN! Tijdens mijn reizen in het verre Oosten met mijn lief die nooit een baardtrimmer meenam, groeide het respect met de dag. Een baard geeft je aanzien, en niet alleen meer daar! En om eerlijk te zijn vind ik het best wel sexy, stijlvol én stoer. Zolang je de baard goed verzorgd en zorgt dat er geen etensresten in zitten (IEKS!).

Het bijhouden van de baard blijkt niet zo makkelijk als het lijkt. Gelukkig is daar een oplossing voor: Barber zorgt dat je snor of baard er piekfijn bij hangt! Barber is een mooi ingerichte, trendy maar ambachtelijke salon in Amsterdam. De initiatiefneemster van dit concept is verrassend genoeg een dame: meesteresscheerder Petra van Roon. Alles gebeurt met een écht barbermes en volgens de ‘scheer-regels’.

De klanten kunnen kiezen uit verschillende baardstijlen, The Dude, The Morrison of The Dean. Behandelingen duren tussen de 20 en 55 minuten, je kunt precies zo stoer eruit zien als je zelf wilt. Naast scheren kunnen ze ook je haren knippen. Verwacht een echte gentleman’s service, er is whiskey, koffie en een koud biertje. Need I say more?

Wat: Barber, voor een perfect getrimde snor of baard
Waar: Binnen Oranjestraat 24. Ook een shop-in-shop in Hutspot op de van Woustraat
Waarom: omdat een baard/snor SEXY is
Website: barber.nl

Tagged with: , , ,
About the author:
Has 114 Articles

1 COMMENT

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top