OURGROUND
No Comments

The Breakfast Club

snickerdivaNiet voor niets vermeldde Milou The Breakfast Club al eerder in haar Ontbijt top 10. Ondanks dat ik er – al bijna een jaar- om de hoek woon, ben ik er afgelopen week pas voor het eerst geweest. Ontbijtdates of meetings klinken heel gezellig, maar ik heb ze tot nu toe altijd een beetje vermeden. Ik functioneer namelijk nog niet voordat ik iets gegeten heb, laat staan dat ik dan gezellig kan doen. Stel dat ik dan een uur zou moeten wachten op mijn bestelling, dan verander ik spontaan in die Snickers diva. Not cool. Dus met vooral een risico voor mijn date besloot ik tóch een poging te wagen bij The Breakfast Club: en met succes! Ik ben TOTAAL om. Breakfast meetings in The Breakfast Club zijn m’n nieuwe favo. And this is why:

Snel
Je kunt gezellig buiten zitten, met regen wordt de luifel uitgeschoven zodat je nog steeds droog zit. BinnePannenkoekn is het supergezellig ingericht dus dat is ook altijd een goed alternatief. De charmante jongemannen van The Breakfast Club snappen mijn eet-urge: ze staan letterlijk binnen een minuut aan tafel. Ze lachten me niet uit om mijn koffie verkeerd met soya en honing. En ook deze stond binnen 5 minuten op tafel. Het eten volgde niet veel later.

Lekker
Een boekweit pannekoek klinkt in ieder geval gezonder dan een gewone. Dus ik ben ervoor gegaan. De pannenkoeken werden geserveerd met bramen, frambozen, een soort sour cream, poedersuiker en nootjes. Wat een feest! Ik geloof dat ik nog nooit zo hard “HHMM!!”geroepen heb bij een o13537726_649238558556789_1766467533040321746_nntbijt. Ik had de 6 (!) stuks dan ook binnen no-time weggewerkt. The Breakfast Club serveert ook cereals, croissants, pumpkin bread, eieren en nog veel, veul meer.

Stevig
Het ontbijt, inclusief koffie, jus en een smoothie is niet goedkoop, je bent zo’n 35 euro kwijt. Maar ik beloof je dat je zeker tot 16u niet hoeft te eten. Dus als je net als ik liefhebber bent van een stevig ontbijt dan moet je hier echt een keer naartoe.

 

Wat: The Breakfast Club
Waar: Bellamyplein, Haarlemmerstraat en sinds kort ook in Oost: op de Wibautstraat
Waarom: omdat het hier fantastisch eten is
Website: thebreakfastclub.nl

 

 

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top