OURGROUND
No Comments

The House of Beauty

Omslag HOBAls blondine is voor mij het ‘blotebillengezicht’ helaas een feit op een no-make-up day. Als je dan precies op zo’n dag de beautyafdeling van bijvoorbeeld de Bijenkorf bezoekt ben je je meer bewust van je make-uploosheid dan ooit. Dat doen ze dan toch wel weer slim, voordat je het weet zit je op een stoel bij één van die mooie merken en laat je jezelf opmaken door één van de poppetjes met die prachtig getekende gezichten. Doe mij ook zo’n strakke wenkbrauw. En hoe zet ik die blush ook alweer? Voor je het weet loop je met een compleet nieuwe make-up tas naar buiten.Barbie-zonder-make-up

Niet perse op zoek naar een nieuwe lading make-up, maar wil je je wel graag laten verwennen? Op 11 oktober vindt The House of Beauty plaats in de Beurs van Berlage. Hier kun je met blotenbillengezicht heen en dan kom je helemaal gepoederd en wel weer thuis. Zo kun je er deelnemen aan make-up tutorials, hemelse spa treatments, hand massages, beauty workshops, haar styling, een brow bar en neem gerust je vent mee, er is een men’s grooming. En het allermooiste van deze dag is dat alle opbrengsten van deze dag gaan naar Stichting Pink Ribbon. Dus jij een knappe kop terwijl je de bewustwordingscampagne en onderzoek rondom borstkanker steunt. Topinitiatief.

Estée Lauder Companies is de drijvende kracht achter dit evenement. Misschien wist je het niet, maar dit bedrijf is de moeder van Bobbi Brown, MAC, Smashbox, Jo Malone, Michael Kors, Tom Ford Beauty, Estée Lauder, La Mer, Clinique en Aveda.  Need we say more?

Wat: The House of Beauty
Waar: Beurs van Berlage
Waarom: Genieten en het goede doel steunen gaat hand in hand
Website: the-house-of-beauty.nl/

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top