OURGROUND
No Comments

Thuishaven

Elke zondag met mooi weer, een mini festival!” Kom maar doorrrrr, dacht ik toen ik dit las! Mijn favoriete bezigheid in de zomer is namelijk in de zon staan op een festival. Het weekend van 7 juli ben ik op het fietsje gesprongen naar Thuishaven en het was precies zoals beloofd: mini en zonnig.

Ik heb eigenlijk vooral op mijn blote voeten in het zand gestaan met een biertje. Op een plek die te ver bij de dj (er is één stage) vandaan was om echt in de dance mood te komen, heb ik me uren vermaakt. Lékker in de zon. Dit is eigenlijk heel erg unlike me, ik sta altijd vooraan bij de dj te knallen (ja echt!). Maar dit festival nodigde gewoon uit om te gaan zitten en te chillen. Overal banken, kleden en zand, je waant je in een soort strandtent. Als je wilt dansen kan dit ook zeker. Ik had alleen die dag even mijn dansschoentjes thuis gelaten (lees: was ontzettend lui). Minpuntje was het eten, geen aanrader. Wit broodje, lap vlees erop en salsa. Geen servet, tomaat, kaas of sla, maar wel €5. Laat maar. Tenzij dit je lievelingsdish is zou ik je aanraden vóórdat je er heengaat genoeg eten naar binnen werken.

Het is van de organisatoren van Koekoek en Lazy Sundays, die ik al kende van hun andere leuke feesten. De heren van Koekoek hebben nog een grappig extraatje toegevoegd aan hun feesten: lachgasballonnetjes. Op Thuishaven ontbrak dit dan ook zeker niet, de gastanken leken niet aan te slepen. Het is een lucratief ideetje, want er is geen festivalganger bij wie deze legale, kortdurende high-ervaring niet in de smaak valt! Overal waar ik keek zat wel een groepje vrienden te lurken aan zo’n ballon. Including me of course…

Wat: Thuishaven, met dj’s als Bakermat en Kaiserdisco in de line-up
Waar: DOK 2013
Waarom: omdat dansen en chillen met een zonnetje het lekkerste is wat er is
Website: thuishavenamsterdam.nl

About the author:
Has 19 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top