OURGROUND
No Comments

The next level Tinderdate

Als Amsterdamse single ontkom ik natuurlijk niet aan al die datingsites: Inner Circle, Tinder, overal heb ik een profiel. Uiteraard heb ik al een paar dates achter de rug. En één van deze dates was wel heel bijzonder.

Laatst was ik op de première van een cabaretshow. Hier raakten we aan de praat met het management. Cabaretier J. zou volgende week in een uitverkocht Carré staan en daar zouden DVD opnames van gemaakt worden. Zijn management wilde een grap met hem uithalen en hadden hulp nodig van iemand die tijdens de show uit het publiek gehaald moest worden. En je raadt nooit wie diegene in het publiek mocht zijn. Juist: ik!

Het toeval wilde dat ik op die bewuste avond een Tinderdate had en tja, die moest dus mee. En over Tinderdates kan ik heel kort zijn, die zijn namelijk super awkward en veel minder boeiend dan deel twee van de avond. Met gierende zenuwen door mijn lijf ging ik die avond naar het Carré. En mijn Tinderdate had geen idee, want ik had hem niks verteld    

672_thu_koningsbruggeIn de show van cabaretier J. zit een verhaallijn waarin hij op zoek gaat naar z’n droomvrouw. Nou wat een toeval, dat was ik dus. Met mijn hoofd vol in de spotlight vertel ik voor de tweede keer die avond wie ik ben, wat ik doe en hij stelt nog een heel stel vreemde vragen zoals ‘ben je een beetje wild?’. Tja wat antwoord je daar nou op voor een vol Carré? Ik mompel dus maar iets wat niet echt op een ja en ook niet echt op een nee lijkt. Ik bleek dus cabaretier J. z’n droomvrouw te zijn en ik mocht (nou ja, moest) het podium op, en naast me op rij 1 zat dus mijn Tinderdate, behoorlijk ongemakkelijk dit. 

Cabaretier J. gaat voor me staan, pakt mijn handen vast en doet zijn ogen dicht. Langzaam buigt hij zich naar me toe. Normaal trekken de meiden die op het podium staan zichzelf terug. Normaal gesproken zou ik dat ook doen maar dit keer heb ik een contract getekend om voor een uitverkocht Carré een cabaretier te kussen (alles heeft een prijs tenslotte). Heel snel geef ik hem een kus op z’n mond en hij schrikt zich kapot, dit had hij niet zien aankomen. Natuurlijk is dit het hele plan van zijn management geweest. En dit alles staat dus op de DVD van de show (leuk voor later). Hand in hand lopen we het podium af en daarna weer het podium op om het applaus in ontvangst te nemen, heel bijzonder, dat dan weer wel. 

2773756_Na afloop bedankt cabaretier J. me, hij heeft geen idee dat het een vooropgezet plan was en voelt zich zelfs een beetje schuldig dat ik voor een vol Carré het podium op moest met een camera in my face. Om me te bedanken krijg ik zijn bos bloemen die Carré hem gegeven heeft, hij geeft me drie zoenen en ik loop het podium af. Even checken hoe het met mijn Tinderdate staat, gelukkig kan hij er om lachen. Het was een te gekke avond, ik heb me kapot gelachen, m’n Tinderdate was gezellig maar niet voor herhaling vatbaar.

Wat: Tinderdate
Waar: Carré

Waarom: Avondje lachen, gieren, brullen
Website: ouwehoeren met publiek

Naamloos

 

Anne is event coördinator bij een reclamebureau in Amsterdam. In haar vrije tijd maakt ze de Amsterdamse horeca graag onveilig, drinkt ze gin-tonics, sport ze bij The Bootcamp Club en werkt ze aan haar eigen site ANNENAS.

Tagged with: , , ,
About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top