OURGROUND

Top 3: dingen die ik heb geleerd op Bungalup

Alvast mijn welgemeende excuses voor dit eventueel belabberde en ietwat verwarrende stukje tekst. Er is dit weekend namelijk behoorlijk wat aan de hand geweest. Het was het weekend van Bungalup. En het was mijn beurt om voor de eerste keer dit veelbesproken festijn eens goed bij de horens te grijpen. Zonder enige mentale voorbereiding meldde ik me afgelopen vrijdag bij de poort van Nederlands geliefde Center Parcs in Zeewolde. En dat was maar goed ook. Want niets kon mij klaarstomen voor wat weleens het mooiste weekend van 2016 kan worden. Veel geleerd, veel meegemaakt. Wat precies? Dat ga ik je nu vertellen.

Bungalup1

1. Het leven is soms toch echt leuker als de zon niet schijnt

Klinkt raar uit mijn mond. Want, tanorexic die ik ben, aanbid ik niets meer dan de zon. En die heb ik de afgelopen dagen vrij weinig mogen begroeten. Wanneer de nacht valt als je housend in de Aqua Mundo staat, voelt dat beter dan duizend stralende zonnen. Muurbloempjes veranderen in danskannonen, zwijgers in praters. Het doet wat met je, de nacht.

Bunga

2. Vrienden heb je nooit genoeg

Soms denk je weleens dat je vriendenbestand vol zit. Dat je een vriendenstop moet invoeren omdat je anders nooit écht de tijd kunt nemen voor degene die je al je leven lang koestert. Je hebt het dan mis. Een feest als Bungalup is de plek bij uitstek om de sociale nachtvlinder in je naar boven te laten komen. Nieuwe vrienden vind je in elke hoek van het Business Center, in elke slaapkamer of zelfs in de wildwaterbaan. 

Bungalup

3. Je kunt best elke dag een Dam tot Damloop uithousen

Ik heb een app op mijn telefoon die bijhoudt hoeveel stappen ik zet per dag. Gemiddeld zijn er dat zo’n 8.000. Om en nabij. Dit weekend sloeg dat ding op hol en vestigde mijn nieuwe all time record. Respectievelijk 14,5, 19,5 en 20,6 kilometer aan danspasjes welteverstaan. Voel ik me toch een beetje minder schuldig na het eten van bergen patat met saté saus. 

IMG_1272

Het is mooi geweest. Het is bedtijd! Weltrusten.

Wat: Bungalup
Waar: Centerparcs Zeewolde
Waarom: dit mag je echt niet missen
Website: kijk hier maar 

About the author:
Has 100 Articles

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top