OURGROUND
1 Comment

Top 3: G&T’s

G&T: zomerdrank der zomerdranken. Deze bittere klassieker brengt ieder feest en ieder persoon tot grotere hoogten. Het is de drank van de lange, zwoele zomeravonden, van lange jurken en tenniswedstrijden. Ook van knallende ruzies, uitgelopen mascara en gebroken glas, helaas.

Want toen ik mij, in mijn studententijd een aantal keer huilend van ellende in een hoekje van de kamer terugvond na een avond G&T’s knallen, ben ik eens op onderzoek uitgegaan. Want wat doet dit drankje met de mens? Dus ik dagenlang Googlen (had toen veel tijd, want student) en kwam erachter dat deze lekkere mix, ook dodelijk voor je sociale imago kan zijn. De inhoud van de juniper bes kan de mens veranderen: van flirt naar jaloers kreng en van potentiële schoonzoon naar potentiële bajesklant. Menig relatie is kapot gegaan na het drinken een Hendricks’, Bombay of Tanqueray in the mix.

Neem van mij aan dat deze drank het beste is te nuttigen bij een evenement waar alleen één en hetzelfde geslacht aanwezig is, om verdere problemen te voorkomen. Mocht je zo’n uitje binnenkort in de planning hebben staan, zit je in Amsterdam gebakken!

Hier OURGROUND’s top 3:

1: Mossel & Gin

Onze Darla schreef al eerder over deze Parel van West. Het gelukkige huwelijk tussen Mossel & Gin houdt nog steeds stand, en wordt er naar onze mening steeds beter op. Ga voor een classic Hendricks’ of een gedurfde versie met Basilicum. Hier fiets je niet nuchter weg!

2: Imagin

In één van OURGROUND’s favoriete straten van Mokum is IMAGIN gehuisvest: de reguliersdwarsstraat. Hier zijn ze heel serieus over hun G&T’s die uitsluitend met Bombay Sapphire gemixt worden. Speciaal geselecteerde creatives creëren hier de beste en nieuwste combinaties. De perfecte start van een ouderwets avondje Rue de Vaseline!

3: Mash

Eerder spraken wij al onze euforie uit over Mash: de nieuwe hotspot van de Pijp. Niet alleen haal je hier echt een mega bruin hoofd op het lekkere terras. Je hoeft je er ook niet te vervelen. Mega veel keus en mega veel handen te schudden op het altijd drukke Gerard Douplein!

Wat: de allerbeste manier om dronken te worden in stijl
Waar: drie beste spots in Amsterdam
Waarom: seriously?
Website: G&T make you crazy

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top