OURGROUND
No Comments

Top 3 – Nieuwe festivals in 2015!

Ik weet dat het pas februari is, maar een slimme meid is op haar toekomst voorbereid! Dus ben ik al begonnen met het inslaan van festival tickets. Zoals elk jaar worden er ook in 2015 weer mega veel festijnen georganiseerd. Nu gaan we uiteraard met al onze bekende vrinden high-fiven op Open Air, onze kont schudden bij Appelsap en rammen we de hele nacht door bij Dekmantel. Dit jaar zijn er echter ook veel nieuwe festivals. Check hier mijn top drie nieuwe en vooral niet te missen festivals:

Social GardenTHE SOCIAL GARDEN (by Super Social & De Waterkant)

Onze vrienden van Super Social (nog altijd het beste maandelijkse feest van Amsterdam) slaan de handen ineen met De Waterkant. Dit intieme festival gaat plaatsvinden midden in het bos en uiteraard aan het water. Hier kan je naar hartenlust gemberbier slurpen en je tonnetje rond vreten aan saoto soep terwijl je luistert naar zwoele hitjes. Wij van OURGOUND gaan daar ook nog iets uitspoken. Wat precies houden we nog geheim (want dat weten we zelf ook nog niet). Sowieso gewoon bij zijn! De laatste super vrienden tickets zijn nog beschikbaar maar dan moet je wel rete snel zijn: http://bit.ly/1yNX6CC
Wanneer: zaterdag 11 juli

Waar: NIEUWE MEER
Website: Facebook.com/SocialGarden

22fest2. 22fest -presented by 22tracks 

De fijne playlists van 22tracks knallen bij ons standaard uit de speakers. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat deze boys dit jaar hun eigen festival organiseren! Verwacht geen bekende namen maar juist de nog onontdekte pareltjes op het podium. De missie van 22fest is het verrassen van het publiek met een flinke dosis nieuwe artiesten die op het punt staan door te breken. Verwacht voor ieder wat wils: van hiphop, R&B en funk tot beats, disco en house, van indie naar tropical en zelfs een klassiek orkest: alles krijgt een plek op 22fest. Wij zijn erbij. Jullie ook?
Wanneer: zaterdag 18 juli
Waar: Diermerbos
Website: http://22fest.com/
guilty pleasure3. Guilty pleasure festival

Kan je je nog die tijd herinneren dat je uren naar de radio luisterde en vervolgens op je cassettebandje ‘No limit’ van 2unlimited opnam? Ja? Mooi! Dan is dit festival zeker jouw place to be. Verwacht een dag meezingen met 2unlimited, T-Spoon en 2 brothers on the floor en voeg daar de fijne deuntjes van Kriss Kross aan toe. Match made in heaven. Dus hop hop naar Gaasperplas voor het Guilty Pleasure festival!
Wanneer: zaterdag 16 augustus
Waar: Gaasperplas
Website: http://www.guiltypleasurefestival.nl

 

 

About the author:
Has 91 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top