OURGROUND
No Comments

Top 3: Ren je rot

YES! Het is weer tijd voor een lijstje. Trek je zweetpatta’s maar uit de kast, want het is tijd om je bips te trainen. En dat kan inderdaad gewoon binnen de stadsgrenzen. Want ons mooie Mokum is de trotse bezitter van een aantal wonderschone hardlooproutes! Sophie en ik hebben er zaterdagnacht al een mooie voor jullie getest tijdens het door Nike en Vogue georganiseerde We Own The Night.
Maar liefst tien ellenlange kilometers trotseerden we bruggen en juichende bierstrepende studenten, maar man o man wat waren we blij toen we bijna brokkend het Olympisch Stadion bereikten. Gesloopt maar vol goede moed heb ik besloten dit soort races vaker te doen. Dit betekent wel trainen. Veel meer trainen. Ik deel met jullie een lijstje met de drie fijnste hardlooproutes.
I see you when you bite my dust, bitches!!!

1: Rondje Amstel Oud, vertrouwd maar altijd goed. Langs de Amstel tref je menig hardloper. Blik op oneindig, maar laat je niet verleiden door de kroketten van de Febo nabij de Vrijheidslijn. Zonde.

2: Blokje Oost Een erg prettige, recent ontdekte route. Het Oosterpark is klein maar heerlijke gemoedelijk. Er zijn veel rek- en strek mogelijkheden en mocht je een been breken? Geen stress, het ziekenhuis is om de hoek.

3: We Own The Night Route Ai ai ai wat was het cool! Natrillend van de spierpijn geef ik jullie graag de afgelegen WOTN route prijs: Olympisch Stadion – Vondelpark – PC Hooftstraat – Museumplein – Ferdinandbolstraat – Weteringscircuit – Prinsengracht – via het Rijksmuseum naar Museumplein – Vondelpark – Amstelveenseweg – Olympisch Stadion.

Wat: ren je rot-routes in Amsterdam
Waar: overal waar je benen je dragen kunnen
Waarom: hardlopers zijn doorlopers
Website: hardloopkalender

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top