OURGROUND
No Comments

Top 3 – SAPPIG

SHOTJE

Ik heb al zeker twee weken last van een naar gevalletje keeltyfus. En de helft van Nederland met mij, klaarblijkelijk. In de wachtkamer van de doc klinkt een orkest van gehoest en geproest. Allemaal lichamen die schreeuwen om weerstand, medicijnen en bedrust. Zo gezegd, zo gedaan. Twee antibiotica kuurtjes later heb ik alle seizoenen van Mad Men uitgekeken en besluit ik dat het tijd is om m’n lijf weer op te kalefateren. En met de juice trend van tegenwoordig wordt me dat wel erg makkelijk gemaakt. Omwille van een gezond vaderland deel ik graag mijn favo sapbarren met jullie!

 

 

1. The Cold Pressed Juice BarCOLDPRESS

Vers van de pers. Letterlijk & figuurlijk. Deze bar met koude, vers geperste sapjes is open sinds afgelopen vrijdag en komt voor velen dus nét op het goede moment. Na zo’n probiotische appel-venkel-citroen sap is de griepprik heus niet meer nodig! Deze clean ingerichte zaak aan het begin van de Willemsparkweg ziet eruit als een soort hippe apotheek. In de koeling staan kant en klare tarwegras, ginger en algenshots uitgestald in handige meeneem shotflesjes. Health on the go, love it! Over twee weken kan er naast gedronken ook gegeten worden. Nog even geduld dus, en dan hoef je hier nooit meer weg!

 

 

2. ROOTS

Ook een nieuweling in Amsterdam: ROOTS. Ze serveren energie in een potje en gezonde wisselende salades en soepen. ‘Cold pressed’, zodat de belangrijkste vitaminen en mineralen intact blijven. Hun ontbijtje is getest door het Parool en bekroond met maar liefst drie sterren. Ik ben benieuwd!

ROOTS

3. Lite/Dark

Een all-time personal favorite. Bij Lite/Dark zijn talloze katers om zeep geholpen! Dit dankzij een super uitgebreid sapmenu, maar ook door de lekkere soep en broodjes. Ook lekker zijn de powerballs met dadels en kokos waarmee ik mezelf vaak verwen na een workout.

LITE/DARK

Het moge duidelijk zijn. We hebben GEEN ENKEL excuus meer om ons te vergrijpen aan een milkshake van de Mac omdat die “toevallig om de hoek zit”. Amsterdam telt meer dan genoeg sappige tentjes. Hebben jullie nog tips?

Wat: sap, snap je?
Waar: all around town
Waarom: omdat keeltyfus weg te drinken valt
Website: coole docu over hoe sap iemands leven redde

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top