OURGROUND
No Comments

Top 3: Wet yourself!

Het is WARM. Zo ontzettend warm. En omdat wij Amsterdammers behuisd zijn, ondervinden wij wat meer hinder van deze hitte. Kamertemperaturen die oplopen tot boven de 35 graden, balkonnetjes waar met geen mogelijkheid een pierebad op past en verkoeling zoeken in de grachten is verleidelijk, maar niet echt gezond.

Wat nu?

Waar moeten wij Mokumse mokkels en binken onze getrainde, glanzende, geoliede bodies showen? Geen stress, er is genoeg waterpret en airco te vinden in onze stad. Hieronder onze drie dope tips!

1) Zwemvijver Amsterdamse Bos
Als groot fan van dit bos, staat deze spartelvijver met stip op numero uno. In de Grote Vijver is er een apart zwemgedeelte afgezet, waarin je naar hartelust kan oefenen aan de vlinderslag. Genoeg groen om na al dit vertier je lichaam te bronzen. Want eerlijk is eerlijk, onze bleke kantoorsnoetjes hebben alle hulp nodig die ze krijgen kunnen!

2) De bioscoop
Afgelopen zondag trok ik het even niet meer. Na een bootcamp sessie in het park, wat meer leek op een potje bikrammen mét gewichtjes, toog ik zwetend en puffend naar de bioscoop. Het kon niet beter. Onze plek mochten we voor de verandering zelf uitzoeken, ons eigen water meenemen en de airco stond op standje honderd. Genieten!

3) Flevoparkbad
Een nog voor velen onontdekt pareltje van Amsterdam-Oost. Lekker ruim, lekker veel baden en lekker veel kinderen. Kom hier niet voor je rust, maar wel voor je plezier! Neem genoeg waterpistolen- en ballonnen mee!

Veel waterpret!!!

Wat: lekker nat in Mokum
Waar: overal waar het cool is
Waarom: omdat het verrekte werrum is
Website: hittegolf.nl

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top