OURGROUND
No Comments

TOP 5 ANONIEM DATEN

date5Daar zit je dan, vol goede moed en met je beste outfit aan. Je hebt zelfs de moeite genomen om je te trimmen naar een vijf uur baardje of misschien eindelijk die tegoedbon van de barbershop verzilverd, zodat je baard perfect is. Voor je de deur uitging heb je wel 100 keer gecheckt of er geen restjes wax in je coupe zitten en hoe je wallen erbij hingen. Op zaterdag daten is geen slim idee vanwege de vrijmibo-kater, maar who cares? Vanavond kan jij neuken. Je hebt 20 mutual friends op Facebook met je date, dus dat zit wel snor. Dat zegt eigenlijk niks gezien je inmiddels 2k Facebookvrienden hebt en je die 20 mutuals al niet meer hebt gezien sinds je propedeusejaar, maar dat laten we even achterwege. Je date zag er lekker uit op Tinder en de dubbel checks via Facebook, Google en LinkedIn waren ook prima (‘Business development manager’ klinkt best oké toch?). Om 20:00 uur heb je afgesproken en de locatie mocht jij kiezen. Why the fuck zou je dan voor je stamkroeg in de Pijp kiezen? Mogen je vrienden vanavond ook toekijken als jij je date je bed in sleurt?

Het is lente, dus de spreekwoordelijke bloemetjes mogen weer buiten worden gezet. Hier zijn voor jou – geheel subjectief en in willekeurige volgorde – de beste datecafés van Amsterdam:

 1. Hiding in Plain Sight – Rapenburg 18

  Scenario: je date is blij verrast vanwege de originele locatie en is na twee drankjes al zeer aangeschoten. Perfecte smeermiddel voor een geslaagde avond én nacht.
  hiding in plain sight date

 2. Worst Wijncafé – Barentszstraat 171

  Scenario: je date complimenteert je vanwege je culinaire smaak en wist helemaal niet dat jij verstand van wijnen hebt (heb je ook niet, maar dat weet je date niet). Je bestelt toch maar een tweede fles en voor je het weet zitten jullie samen in de Uber terug naar jouw huis.
  worst-wijncafe date

 3. Café Schiller – Rembrandtplein 24

  Scenario: Jij vertelt aan je date dat je oma in dit café jou je eerste oester liet proeven, bestelt vervolgens bruin fruit en giet je date vol met een halve liter wijn alvorens jullie naar het huis van je date gaan “want dat is toch om de hoek”.
  cafe schiller date

 4. The Lobby – Nes 49

  Scenario: Jullie nemen plaats in de zalige banken bij de open haard en na 3 Dark ’n Stormies vraag je aan de vriendelijke serveerster of ze toch even een kamer kan reserveren omdat de avond wel heel knus wordt en jullie beide geen geduld meer hebben. “Nu we er toch zijn”.
  the lobby date
  (Zomerdate-tip)

 5. Zouthaven – Piet Heinkade 1 (Muziekgebouw aan ’t IJ)

  Scenario: Oké, de bediening is kut en de bezoekers zijn ook medium (lees: geitenwollensokken). Maar zodra jullie tijdens een zwoele zomeravond op het terras zijn neergestreken en genieten van de zonsondergang op de beste spot van de stad wordt het sowieso neuken. #truestory
  zouthaven date

joakimJoakim is onze GASTblogger van deze week, hij is een jonge vrijgezelle bebaarde god levend en werkend in Amsterdam, maar zijn oorsprong ligt in het Brabantse. Daardoor gaat hij lekker nuchter en vrolijk het leven door. Wil je een anonieme date met hem, stuur dan even een mailtje met (naakt)foto even naar sinterklaas@ourground.nl.

 

Wat: anonieme date plekken top 5
Waar: op leuke, maar zo geheim mogelijke locaties
Waarom: omdat je geen zin hebt in bekenden tijdens een date
Website: meer anoniem daten

About the author:
Has 76 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top