OURGROUND
1 Comment

Tu veux Flâner?

Ik kijk eigenlijk geen tv. Vind ik zonde van mijn tijd. Maar er is een uitzondering. Als ik brak ben vind ik het namelijk heerlijk om languit op de bank naar de herhaling van The Voice te kijken. Iedere keer weer verbaas ik me waar al die talenten vandaan komen. Het lijkt wel een bodemloze put van vocaal talent. Lang heb ik gedacht dat die talenten alleen via de televisie te bewonderen waren, maar gelukkig is dit niet langer het geval! Ik deel met jullie een van de beste parels van de Amsterdamse uitgaan scene: Je veux Flâner.

De naam zegt het al: flaneren. Dit wordt dan ook heel serieus genomen. Toute hip Amsterdam rukt uit om gekleed in recent aangeschafte cocktailjurkjes en scherpe pakken toe gezongen te worden door de beste vocalisten die Nederland rijk is. Om er een paar namen te noemen: Haris (oud-winnaar X-Factor), Shirma Rouss (je kent haar wel, zij doet nu mee aan The Voice) en zelfs Anouk. En het mooiste: de vocalisten en bizar goede band weten niet van ophouden! Zo begint de avond met een drie gangen diner rond 19.30 en gaat het feest vaak tot 4 uur door met mierzoete ballads, funky soul en dirty pop muziek. Zitten is dan ook geen optie! Alhoewel, het zijn eigenlijk vooral de vrouwen die de dansvloer onveilig maken terwijl de mannen aan de bar zichzelf wat moed indrinken. Moed? Ja, moed! Bij Je Veux kun je een geweld aan vrouwelijk schoon verwachten en voordat die mannen ook enige move durven te maken drinken ze eerst de nodige bakkies. Dus wees gewaarschuwd: zet jezelf in de steigers  (flaneren doe je niet in je spijkerbroek)!

De fondateurs van dit heerlijke festijn zijn vier mannen uit Amsterdam. Zij willen de schoonheid van live muziek onder het brede publiek weer bekend maken. En dat lukt ze aardig: zowel de kaarten voor het diner (drie gangen diner met aansluitend feest) als voor de danser kaarten (toegang vanaf 22.00) zijn altijd snel uitverkocht. Houd vooral Facebook in de gaten zodat jij een van de lucky few bent die kan genieten van deze bijzondere avond uit!

Wat: Je veux Flâner
Waar: North Sea Jazz Club, West: Pazzanistraat 1
Waarom: omdat je als vrouw jezelf graag in de steigers zet en je als man prima naar die vrouwen wilt komen kijken. Zeker als deze sjansdierentuin begeleid wordt door prachtige live muziek
Website: facebook.com/jeveuxflaner

Foto’s © Simon Heuts

About the author:
Has 91 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top