OURGROUND
No Comments

Twerkend weekend

Twerken is hot (voor de mensen die onder een steen hebben geleefd en geen idee hebben wat twerken is, check dit). Op de dansvloer kan je niet meer ontkomen aan de schuddende bil. Je kunt twerk lessen volgen en er worden zelfs kampioenschappen twerking gehouden. Wil jij de spangste tanga’s in actie zien? Of je eigen twerking skills tonen? Hier moet je wezen to ‘work that and twerk that’. Ik wijs je de weg op twerklevel ‘beginner’, ‘intermediate’ of ‘ die-hard’.

 kriskross

1. Voor de beginner: Kris Kross.
Een van mijn favoriete feestjes van dit moment. Twee soepele broers die zelf achter de draaitafels staan en je mee terug nemen naar de jaren 90 met lekkere RnB hitjes. Verwacht Missy Elliot, Janet Jackson en Sisqo. Het publiek bestaat voornamelijk uit schurende (blanke) hipsters. De feesten zijn zo succesvol dat ze vaak uitverkocht en dus megadruk zijn, waardoor er aan schuren niet te ontkomen valt. Serieus. Vrijwillig of niet; je staat tegen elke (harige) Harrie aan te schuren en krijgt diverse malen een natte, geurende oksel in je gezicht gestempeld als je van A naar B wilt. Verwacht weinig tanga’s met veel junk in de trunk maar wel een toegankelijke avond uit voor de beginnende twerker. Op vrijdag 22 november geeft Kris Kross weer een feestje dus hoppa! snel kaarten kopen anders ben je te laat.

illest
2. Intermediate: The Illest.
Vind je Kriss Kross te kaas en denk je klaar te zijn voor the next level? Kom dan zaterdag naar ‘The Illest’ in de Jimmy. Verwacht veel geschuur op ouwe glij pokoes, mooie (jonge) chicks met medium booty en een knusse combinatie van bruin en wit (waar extra veel in zit). Komende editie staat onder andere mijn favoriete DJ van dit moment, Fullscale, achter de draaitafels. Alle factoren voor een soepele avond uit zijn aanwezig, dus trotseer die bitch aan de deur en kom morgen, zaterdag 27 september, naar de Jimmy.

zsazsa

3. Gevorderd: Zsa Zsa Zu.
Ben jij een echte pro met ‘cushion for the pushin’, kom dan naar ‘Zsa Zsa Zu’ op 4 oktober in The Sand. Ik ben er nog nooit geweest maar de website inclusief video’s maken mij nieuwsgierig genoeg om volgende keer te gaan kijken en mijn eigen pirate treasure te tonen aan het grote publiek. Hier zul je geen hipsters vinden en is een zeer strak en bloot pakje (denk aan een badpak) een must. Zelfs als je daarmee verandert in een wandelende rollade. Geen schaamte, maar vooral lekker je lichaam wurmen in een knetter strak pak en schuren maar! Op deze fissa ben je anoniem want je kent er waarschijnlijk geen hond (serieus check hier hun FB, ik ken nog niemand die gaat) en ken je wel iemand die represent is op dit feest dan zijn ze er ook om anoniem te schuren dus zal je er verder geen last van hebben. Jottum! Zsa Zsa zin in.

Wat: Twerken voor de beginner, intermediate en gevorderde twerker
Waar: KrisKross, The Illest of Zsa Zsa Zu
Waarom: omdat er in iedereen een kleine twerk koningin schuilt
Website: twerkproscheckjehier

About the author:
Has 91 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top