OURGROUND
No Comments

Vijf tips waarmee jij vingervlug een Valentijn aan de haak slaat

Okay, we’ve all been there. Het is Valentijn en je moet wederom aan jezelf toegeven dat je ook dit jaar weer niet verder komt dan je eigen hand in je eigen met hartjes bestippelde ondergoed. Maar het is nog niet te laat. Met deze vijf tips kop je nog even snel een potentiële Valentijnsdate in.

Valentijnsdag is voor vele singles een pijnlijke confrontatie. Weer een jaar alleen op de bank met een doos chocolade. Of lekker super feministisch urenlang haten hoe treurig mensen zijn die Valentijnsdag vieren. Maar als we allemaal eerlijk zijn, hadden we best met glansoogjes en zweethandjes door de sneeuw willen banjeren met onze prins. Waar beter te beginnen dan bij een potentiële kwarrel?

#1 The Inner Circle
Om een beetje potentieel materiaal te verzamelen hebben we tegenwoordig uiteraard een digitale tool nodig. Tinder, Happn, we weten het inmiddels wel. Onze duimen zijn zwaar overbelast en onze buiken vol van de teleurstellende dates. Tijd voor iets nieuws: The Inner Circle. Het gaat om een app zonder vermoeiende tegenvallers en onpersoonlijk rampetampen. De doelgroep is de jonge professional tussen de 24 en de 40 jaar oud. Tijdens de aanmelding word je gescreend. Zo kun je er dus zeker van zijn dat je tegenover iemand zit die ook daadwerkelijk bij jou zou kunnen passen. Yes! Je zou hier dus zomaar eens de vader van je kids tegen het lijf kunnen lopen.. #verantwoorddaten

#2 Doe eens lekker gek #patriciapaay
Okay, misschien moet je de moves van diva Patricia Paay nog even bewaren voor een wat later stadium, maar het is zeker niet gek om af en toe de remmen een beetje te laten vieren. Spoiler alert, liefde komt niet zomaar uit de lucht vallen. Huppakee, gaan met die banaan dus. Wees niet bang om afgewezen te worden, er zwemmen nog genoeg leuke andere vissen in de digitale zee der datingapps.

#3 Scheer je weg (naar je date?!?!)
Bingo, het is raak. Je hebt een leuke date op de planning. Misschien zelfs op Valentijnsdag. How romantic! Tijd om jezelf eens goed te trakteren. Ga naar de kapper, ontdoe jezelf van het vergaarde wintervachtje, trek je beste pakkie an. Immers, je moet altijd jezelf zijn, maar de beste versie van jezelf kan geen kwaad op een eerste date. Geen geld? Daar zijn vrienden voor. En nee, we hebben het niet direct over het plunderen van zijn of haar creditcard. Even neuzen in hun kledingkast kan ook volstaan en is misschien wat duurzamer voor de vriendschap.

#4 Initiatief wordt beloond
Niets is leuker dan iemand die een beetje het voortouw neemt. Dit hoeft zeker niet altijd de man te zijn! Kies een leuke spot om je date een beetje mee te imponeren. Een persoonlijke touch geeft bovendien weer een leuk gespreksonderwerp voor tijdens de avond. En wat is er relaxter dan je op bekend terrein te begeven, mocht je ietwat zenuwachtig zijn? Geld is niet belangrijk, maar met een rijke fantasie wordt elke bruine kroeg het decor voor romantiek.

#5 Don’t be afraid to like the cookie
Was het leuk? Kriebels in je buik? Droom je stiekem al over de parels in je oren en de witte bruidsjurk van je moeder? Helemaal niet gek. The Inner Circle krijgt niet voor niks geregeld geboortekaartjes van happy customers.. Inschrijven dus!

Dit is een advertorial. Dus we hebben centjes gekregen voor het schrijven van dit bericht. Maakt het bericht overigens niet minder waar: we hopen nog steeds dat jij met deze tips de liefde van je leven gaat ontmoeten. Of in ieder geval je liefde voor 14 februari. 

Processed with VSCO with p5 preset
Uiteraard is dit schrijfsel weer uit de pen van Catherina gekomen! Na haar ode aan Amsterdam is onze nieuwe OURGROUND telg over haar passie ‘vreten’ gaan pennen en schreef ze de mega hit: de Amsterdamse superficial succesformule. Ze schrijft met een gezonde dosis liefde en toewijding, voor OURGROUND maar ook op haar eigen blog. We zijn blij en vereerd met deze top aanwinst in het team! 

 

Tagged with: ,
About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top