OURGROUND
No Comments

Vinnies op de Haarlemmerstraat: aanrader voor op de brakke ochtend!

Het is weer zaterdagochtend. We liggen met zijn allen alleen, met ons lief of met een wildvreemde in bed. Misschien doet je hoofd pijn, misschien heb je een dood varkentje in je mond van de Turkse Pizza gisteravond, of misschien (heel misschien), voel jij je wel kiplekker. Afijn, in alle gevallen goed om even de deur uit te gaan met dit weer! De tip van de dag: ga naar Vinnies op de Haarlemmerstraat. 

Waarom? Omdat ze kwalitatief goed eten hebben, de bediening aardig is en je er heerlijk onderuit gezakt kunt bijkomen. Absolute aanrader is de aubergine met granaatappel pitjes en yoghurtdressing, zelfs als je brak bent.

Verder is het ook een feestje om gewoon in je uppie een kopje koffie te drinken, met uitzicht op een van de leukste straten van de Jordaan. De Haarlemmerstraat is wel vaker een onderwerp in mijn blogjes en verhalen. Dat is niet zomaar natuurlijk. Ondanks het hoge gehalte aan toeristen, geeft het een goed Amsterdams gezellig gevoel.

Niet onbelangrijk aan Vinnies is trouwens de koffie. De smaak is zacht en licht zoet en zelfs (of misschien juist) als je brak bent slobber je deze bak heerlijk weg. Niet onbelangrijk, je krijgt er ook nog eens een overheerlijk zelfgebakken havermout koekje bij. Dat is voor mij alleen al een reden om terug te gaan. Niets kutter als geen koekje bij de koffie.

Kortom, trek een sprintje en kill die kater!

Waar: Haarlemmerstraat 46 HS 1013 ES Amsterdam, 020 771 30 86

Wanneer: Mondays till Fridays: 7.30 – 18.00 Saturdays: 9.00 – 18.00 Sundays: 9.30 – 18.00

Waarom: …….!!!

About the author:
Has 64 Articles

Uiteraard is dit schrijfsel weer uit de pen van Catherina gekomen! Na haar ode aan Amsterdam is onze nieuwe OURGROUND telg over haar passie ‘vreten’ gaan pennen en schreef ze de mega hit: de Amsterdamse superficial succesformule. Ze schrijft met een gezonde dosis liefde en toewijding, voor OURGROUND maar ook op haar eigen blog: www.thewritersblog.com. We zijn blij en vereerd met deze top aanwinst in het team!

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top