OURGROUND
No Comments

Vozen op een graf

Borrelen in een lijkenhuis klinkt niet als de ideale plek voor een date. Totdat ik de Liefde ontdekte. Deze lunch, bar en dinner spot bevindt zich op een van de meest romantische plekjes van Amsterdam: het Bilderdijkpark. Niet zoals in het Vondelpark tussen de provinciaaltjes, op een vies kleedje in de BBQ dampen. Maar in een schoon park, lekker eten en drinken.

Van een heerlijke voorjaarssalade met witlof tot een lamburger, er is voldoende keus bij de Liefde en allemaal even lekker. Mocht je hier op date zijn, vergeet het toetje niet! Zeker het trio van chocolade is een gegarandeerde afrodisiac.

Een saillant detail: de Liefde is gevestigd in een oud lijkenhuis. Ook stond er op dit terrein een kerk, waar het restaurant naar vernoemd is. Klinkt misschien wat luguber. Maar als je het niet weet, is er niks aan de hand. Heb ik het dan nu voor je verpest? Oeps. Mijn welgemende excuses. Mocht je tijdens een date bang zijn dat er een stilte valt, dan heb je in ieder geval een mooi verhaal te vertellen om de stilte te verbreken.

Wat: café restaurant de Liefde
Waar: Bilderdijkpark 1, West
Waarom: mooie tent met een luguber verhaal
Website: deliefdeamsterdam.nl

About the author:
Has 91 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top