OURGROUND
3 Comments

Vrouwen in Amsterdam

gekke vrouwLieve dames van Amsterdam,

Na de blog van Bianca ben ik in de pen geklommen om het op te nemen voor de mannen van Amsterdam. Ik heb het idee dat jullie soms denken dat wij mannen het makkelijk hebben in Amsterdam op het gebied van vrouwen. Want er zouden veel meer vrijgezelle vrouwen dan mannen zijn. Bovendien zouden mannen makkelijker ‘downdaten’ dan vrouwen, waardoor de leuke vrouwen extra moeilijk aan de man kunnen komen. Maar het is jullie eigen schuld. Weet je waarom? Jullie zijn knettergek.

Laat ik eens vertellen over wat ervaringen met vrouwen die ik afgelopen jaar mee naar huis heb genomen of waar ik mee naar huis ben gegaan.

Begin vorig jaar leerde ik op een festival een lief meisje kennen die juf was op een basisschool. Zo lief als ze overdag nog was, zo’n beest was ze die avond in bed. Ik liet me niet kennen en deed keihard mee met het ruige spel. Diezelfde ochtend was het mooi geweest en terwijl zij lag te slapen besloot ik naar huis te gaan. De deur was alleen op slot! Ik zocht maar kon de sleutel nergens vinden. Opeens staat mevrouw briesend in de opening van haar slaapkamerdeur. Woedend was ze. Ze begon tegen me te schreeuwen en vertelde me dat ze me de sleutel niet ging geven en dat ik de dag met haar moest doorbrengen. Pas nadat ik ook boos werd en heb gedreigd de deur in te trappen liet mevrouw me gaan.

Vorige lente had ik een leuke zuster ontmoet op een kroeg bij het Leidseplein. Van het één kwam het ander en na een beetje zoenen wilde ze al vrij snel mee naar huis en zijn we in mijn bed beland. Nadat ik op mijn hoogtepunt kwam, hopte ik uit bed om mezelf even te wassen in de badkamer. Wel zo fris dacht ik. Mevrouw was not amused. Ze vond het ‘onrespectvol’ dat ik niet in bed bleef knuffelen met haar. Wat er toen gebeurde kan ik nog steeds niet geloven. Ze sprong uit bed en belde iemand. Ze heeft dus haar vriend (die had ze blijkbaar) gebeld dat hij haar onmiddelijk moest komen ophalen. Gelukkig was mevrouw nog slim genoeg om zich niet voor mijn huis te laten ophalen. Ik bleef achter met een groot vraagteken boven mijn hoofd.

Vorige zomer ben ik in de Melkweg een mooie exotische schone tegengekomen uit Spanje. Na lekker dansen en zoenen op de dansvloer vroeg ze of ik mee ging naar haar hotel. Dat hoefde ze mij geen twee keer te vragen. Toen ik haar in de hotelkamer begon te ontdoen van haar kleren, zag ik tot mijn verbazing dat ze een soort wielrenbroek van verband aan had. Mevrouw was herstellende van liposuctie want ze had haar dijen slanker laten maken en kon die avond niks met me doen. Ik ben toen maar met de ‘staart’ tussen de benen naar huis gegaan.

Als klap op de vuurpijl ben ik eind vorig jaar in een zekere kroeg in de pijp een dame van nog net geen veertig tegen het lijf gelopen. Ik was vrij dronken en zij had er wel zin in. Ze gaf aan me mee te willen nemen naar haar huis, maar wilde eerst even praten. Ze vroeg over mijn opleiding en over mijn werk. Nadat ik blijkbaar goedgekeurd was, vertrokken we en lagen al snel in haar bed met een glas wijn. Ik pakte mijn condoom en moest eerst nog even plassen. Ik kwam terug, zij deed het condoom bij mij om en het feest kon beginnen. Nadat we even bezig waren voelde ik dat ik tegen iets aan kwam. Ik vroeg of ze een spiraaltje had, maar dat was niet het geval. Het begon mij pijn te doen en ik kon niet meer verder. Ik inspecteerde mijn condoom en zag tot mijn verbazing dat er een glasscherf in zat. Toen pas zag ik dat aan haar kant van het bed haar wijnglas kapot op de grond lag. Ze snapte niet hoe dit nou kon. Ik zei dat ik me niet zo lekker voelde en ben naar huis gegaan.

Met een nog herstellend wondje op mijn dierbaarste lichaamsdeel ben ik momenteel aan het bedenken hoe ik in 2015 een normale dame kan vinden in onze mooie stad. Hebben jullie suggesties? Misschien ook maar twee katten nemen?

Koos is in het dagelijks leven accountant en was zo dapper in de pen te klimmen en op te komen voor de mannen van Amsterdam.  

Wat: Gekke vrouwen
Waar: Overal in Amsterdam
Waarom: Geen idee
Website: De 10 voordelen van homo zijn

About the author:
Has 76 Articles

3 COMMENTS
  1. Michelle

    Ik ga he-le-maal stuk! Bravo voor dit stukje!

  2. Anne-Marie

    Leuk Koos dat je jouw ervaring ook even deelt. Ik geloof ook dat er veel knettergekke vrouwen rondlopen die elkaar ook nog eens lekker aansteken. Ook ik heb een lange tijd in het wonderschone Amsterdam mogen wonen (en ja ook als vrijgezel) en wat mij altijd heeft verbaasd is dat er zoveel mooie, leuke, slimme en hard werkende dames zijn die maar gefocust zijn op 1 ding: aandacht van een man! En zo worden al deze knappe, intelligente vrouwen ineens vreselijk oppervlakkig. Zonde! Dus Koos ga lekker daten met meisjes uit de polder of misschien van de eilanden, die zijn nog lekker puur!

  3. Anne

    hahahahhaha mooi verhaal dit:)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top