OURGROUND
No Comments

Wasted Wasteland

Wasteland

Wasteland is geen festival van vrijheid, blijheid, waar je lekker likt aan je raketje en zoent met een lieve festivalbink. Wasteland is totaal anders. Wasteland is een sexfeest. En zoals een toerist in onze stad naar de Amsterdam Dungeon gaat, zo ga ik met mijn gayvriendenclub naar Wasteland. Een feest waar de gemiddelde leeftijd boven de 25 ligt, waar de dresscode lak, latex, leer of rubber is. Een stofje aan? Je wordt snoeihard geweigerd bij de latex doorbitches die aan de ingang staan.

Vooraf heb ik een bepaald beeld voor me van wat kinky mensen bij elkaar die wellicht aan elkaar zitten in een hoekje. Misschien zie ik wel een SM slaaf. En misschien zie ik wel een blote piemel voorbij komen. En wat moet je eigenlijk aan? Ik vind nog ergens een redelijk net leren korset met minirokje en daarop een verenbolero. Rode lipstift op en ik ben klaar voor mijn eerste sexfeestje. Misschien vind ik het wel heel spannend. Misschien word ik opgewonden. Of misschien vind ik het wel zo afstotelijk dat ik voorlopig helemaal geen sex meer wil.

Bij de ingang kijk ik verbaasd om me heen. Is dit de rij? Mannen en vrouwen, alle leeftijden alle types. Alsof ik voor de deur sta van de ANWB ledenwinkel op een drukke zaterdag. Niets verraadt dat dit de rij is van een wat later een ruig en wild sexfeest blijkt te zijn. Eenmaal binnen begint de transformatie bij de kluisjes. Daar gaan de broeken uit en gaan de cockringen, tepelklemmen, tuigjes aan. Een paar keer knipperen met mijn ogen maar dan realiseer ik me dat het echt is wat ik zie. Ik loop een beetje in de war voorbij de doorbitches en dan is er geen ontkomen meer aan. Ik sta op een sexfeest. En OMG wat zie ik allemaal.

FullSizeRender

Vrouwen met alleen maar een string aan ongeacht of ze een killerbody hebben. Mannen naakt aan een riempje. Dikke vrouwen als een rollade in een korset. Man met bierbuik en tuigje. Man met latex masker. Zijn vrouw houdt zijn riem vast. In de grote zaal kan je, je ogen helemaal de kost geven. Ieder persoon die voorbij komt is het bekijken waard. De muziek is trouwens heel erg lekker. Jammer alleen dat de mensen niet zo lekker zijn. Hoe later het wordt, hoe meer ik zie. Sterker nog: ik zie alles. En je hoeft niet alleen naar de darkrooms te gaan om alles te zien. Een vrouw wordt gelikt door een man bij de bar en als ik mijn hoofd een kwartslag draai wordt daar een vrouw genomen door een meneer met een leren pet op (en verder niets aan). Een man heeft een zweep waarmee hij een andere man slaat. Ik vind mezelf een ruimdenkend persoon maar dit kan ik niet aan. Ik voel me met de minuut preutser en viezer worden. Sex is heerlijk en leuk maar zo open en bloot vind ik het vies en smerig. En eigenlijk is het als een ongeluk op de snelweg: je wil niet kijken maar toch kijk je.

FullSizeRender (5) FullSizeRender (3)

Hoogtepunt van de avond: een man vraagt aan twee meiden van onze groep of ze hem willen slaan met hun zweepje. Ze voelen zich ongemakkelijk maar geven hem zachtjes tikjes op zijn latex broek. Dan pakt mijn gayvrienje R de zweep af en haalt uit. In de film “Twelve years a slave” slaan ze nog minder hard. Meneer roept “AU!!!” en rent met zijn handen op zijn billen naar de toiletten. Wij klappen dubbel van de slappe lach en gayvriendje R heeft een nieuwe bijnaam: de beul van Zaandam. Wasteland: eens maar nooit weer.

Wat: Wasteland
Wie: Mensen in alle soorten en maten in latex, leer of rubber die zo geil als boter zijn
Waarom: moet je toch ooit gezien hebben
Website: www.wasteland.nl

Tagged with: , , , , , , ,
About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top