OURGROUND
No Comments

Wat mannen willen…

…blijft voor mij als vrouw toch gauw een raadsel. Nu er in mijn straat een gift shop is verschenen speciaal voor de man, moest ik dus wel op onderzoek uit! Mijn clichés zijn toch echt al snel dat mannen auto’s, voetbal en bier willen. Niet echt goede pijlers om aan te houden voor cadeau ideeën. Hoog tijd om te vertellen wat mannen, volgens Concrete Matter, nog meer willen.

Lopend door de winkel komt vooral het woord stoer in me op. Hakbijlen, messen, bidons en een ongelofelijk stoere motor die pontificaal in de winkel staat. Stoere mannen dingen, maar niet alles is stoer. Naast mooie zakdoeken en pennen verkopen de boys ook opgezette vlinders, kevers en vogels. Beetje freaky vind ik dat altijd, vooral de vogels. Hip is het wel en zeker tof als het in je interieur past. Over smaak valt niet te twisten ten slotte.

Wat ik persoonlijk gaaf vind is hoe deze drie – Jacob, Tim en Thomas – hun winkel zijn begonnen. De website was zo’n succes dat er een winkel moest komen vol met een verzameling die de jongens leuk vinden. Na paar weken zwoegen staat dit pareltje als een huis. Tim is verantwoordelijk voor het concept van de winkel en wat heeft hij dat goed gedaan. Je voelt je gelijk op je gemak en krijgt drang tot een aankoop. Jacob, met zijn achtergrond bij Foam, showt zijn passie voor de fotografie die te koop is, waar hij graag het verhaal bij vertelt. Thomas houdt de hele boel draaiende en dat is maar goed ook, want het gaat als een trein!

Ben ik wijzer geworden over wat mannen willen? Dat kan wel wat jaren duren, maar ik weet wel waar ik de volgende keer heen ga als ik een cadeau nodig heb voor een man. Waar vind je nou oude globes of schoolkaarten, je weet wel, die dingen die vroeger in het biologie of aardrijkskundelokaal hingen. Ik denk dat wij vrouwen vriend, man, broer, neef of welke man dan ook hier echt wel blij mee maken. Bijzonder en uniek is het namelijk zeker.

Wat: Concrete Matter
Waar: Haarlemmerdijk 127
Waarom: we nooit weten wat we mannen als cadeau moeten geven
Website: concrete-matter.com

About the author:
Has 13 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top