OURGROUND
No Comments

Weekend tips

weekend satc

Is het al vrijdag.nl? Jazeker! Terwijl je nu nog als een uitgedroogd bonsai boompje achter je computer zit, weet je dat je vanavond als een echte ‘Parrotia Persica boom’ het feest onveilig gaat maken. Geen idee wat dat is maar het klinkt in ieder geval erg exotisch. 

Hieronder een top 4, omdat een top 3 een beetje is geweest, een beetje jaren ’90.
Een soort Justinkapsel, ten tijde van ‘N Sync.
timberlake

 • ‘Fissa is eindelijk terug’ in de Marktkantine
  Ruim twee jaar lang was Chapter21 op vrijdagavond the place to be tijdens het keer op keer uitverkochte feest: FISSA. De hiphop hits trokken massaal bezoekers uit alle hoeken van Amsterdam. Toen Chapter21 zijn deuren sloot verdween FISSA van de radar. Tot nu! FISSA komt terug, en hoe.
 • Het allerlaatste Shoeless Festival
  Geen dikke dranghekken rondom de podia. Geen potige beveiliging. Knusse in elkaar getimmerde barren en overal mogelijkheid tot verdwalen in verborgen huiskamertjes, caravans met gezellige waarzegsters en ander creatief gespuis. Shoeless is vrijheid en blijheid.
 • Amsterdam Open AIR
  Het grote dansfestijn waar het vol staat met vrolijke mensen van alle kleuren, leeftijden en formaten. Van lekkere hitjes, springen, opblaasdieren en daggeren. Open AIR is van een dagfestival doorgegroeid naar een weekendfestival met zelfs een camping erbij. De line-up is meegegroeid, met niet de minste namen voor de happy campers.
 • Taste of Amsterdam 
  Hét restaurantfestival van onze hoofdstad met maar liefst 18 restaurants in de line-up. Daarnaast is er de fijne foodmarket, high-end foodtrucks, verschillende cocktailbars, wijnpleinen, biertrucks en jawel, zelfs een reuzenrad.

 

About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top