OURGROUND
No Comments

Weekendtips Gaypride

reguliers gaypride

Caramba, dit weekend is het eindelijk weer zover. Dat ene weekend per jaar, dat wij in Amsterdam vieren dat je verliefd mag zijn op wie je wilt. Dat je mag zijn wie je bent en daar trots op bent. Dat ene weekend dat we eigenlijk met zijn allen de liefde vieren. Liefde in alle vormen. Ourground is vandaag weer trots op ons kleine maar grootdenkende stadje. Zie hieronder onze tips om extra kleur aan je weekend te geven. Cheers!  

Snappers | An open minded temple
Vergeleken met onderstaande clubs is dit relatief een kleinere speler maar wat pakt deze cocktailbar groots uit. Hun knappe barman hangt al groots aan de voorgevel in een boxershort. Ze hebben er duidelijk zin in. Qua DJ’s staan er grote Amsterdamse namen tussen. Geloof ons. Groot geworden door klein te blijven. Dit wordt een knallertje. 
“Snappers en Gaypride zijn als gin en tonic, Nick en Simon, kip en appelmoes en de kers en haar slagroomtaart. Afzonderlijk zijn ze prima gezellig, maar samen? Samen zijn ze fantastisch.
Ook dit jaar gooit Snappers tijdens Gay Pride de deuren van de Tempel weer open. Lekker open minded en niet vies van een feestje. Alles in de vergrotende trap. Jij denkt groot, denk groter! Nog gezelliger, meer gekkigheid, meer muziek, meer tequila, meer liefde, meer open, meer flaneren, meer meer meer.
Niet 1, maar 2 dagen feest. Een weekender! Want weekenders zijn hip. Hip en gezellig.”

Facebook-event Snappers

Reguliersdwarsstraat 21

snappers max

NYX | Gaypride Weekender
Weekenders zijn hip, met deze laatste zin stomen we door naar Club Nyx, hoe kan het ook anders. De meest bekende, mega populaire openminded club, in de kleurrijkste straat van Amsterdam.
“We are Nyx. We believe in love. We believe in respect. We believe in kindness. We believe in equality. We believe in P-A-R-T-Y!
We believe love knows no gender.

We believe in having big fun.

We believe diversity makes our world a better place.

Are you a believer? Join us in celebration of Amsterdam Gay Pride!”

Facebook-event Club Nyx

Reguliersdwarsstraat 42

 gaypride lips

Gas op die Tolly | Special gay pride editie
De Reguliers uitgespeeld? Ga dan op vrijdag de hoek om naar het andere ‘straatje’. Op zaterdag is er trouwens in de Dolly de onofficiele Europride Afterparty. Dolly vaart dit jaar namelijk voor het eerst mee en dat is best wel heel erg cool. “Mag ik zeggen dat ik hier trots op ben” aldus Dolly in het event. Dat mag zeker Dolly.

“We zijn allemaal wel een beetje gay toch? En we zijn daar allemaal trots op! Gelijkheid, blijheid! Daarom toveren ze de Dolly om in jullie favoriete Tolly! Alles voor een gayzellig avondje uit is aanwezig:
Gayle rakkers: geel glijmiddel uit de tap, met een schuimkraagje erop.

De CO-gay kanonnen zijn weer aangeschaft en ze kunnen niet wachten om jullie onder te spuiten.

Er zal natuurlijk fist-pump muziek worden gedraaid.

En op een zeker moment zullen alle lichten uitgaan.

Natuurlijk wordt er Marvin Gay, Bill Withers, Billy Jean, Darkraver en Gay-Z gedraaid voor je.

Kortom 1 en al fistiviteiten in de Dolly!”

Facebook-event Disco Dolly

Handboogstraat 11

About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top