OURGROUND
No Comments

WEEKENDTIPS

Poepoe…net bijkomen van afgelopen weekend en de drank staat alweer koud! Kan jij tussen de overdaad aan feesten dit weekend niet meer je weg vinden, dan gidsen wij je door onze top 5 tips:

SUPER SOCIAL | donderdag 5 augustus | 23:00 – 03:30 uur
Inmiddels zijn we kind aan huis in de Chicago Social Club. Ook vanavond host OURGROUND de bar en alles wijst erop dat dit weer een knaller gaat worden. Milou en Darla bijten het spits af, waarna dj CHANTA\\, Sascha Hair, Dagger D.X. en Brobergh hun plekje achter de decks overnemen. Verwacht alles van lekkere hiphop, R&B en funk classics tot elektronische beats van nu. Gedans en gesjans; het gaat bloedjeheet worden in de kleine bovenzaal!

APPELSAP | zaterdag 8 augustus | 12:00 – 23:00 uur
Appelsap leek even op losse schroeven te staan, toen de oelewappers van de vereniging Vrienden van het Flevopark zich fel verzette tegen grote festivals in het Flevopark. Maar na veel heisa gaat het festival (hallelujah!) definitief door. Verwacht de crème de la crème artiesten uit de hiphop-, soul- en basshoek, belachelijk lekker eten, een mengelmoes aan de allerleukste mensen uit de stad en omstreken en een altijd laid-back sfeer. Tickets zijn nog te koop!

50 CENT BENEFIETAVOND | vrijdag 7 augustus | 22:00 – 03:00 uur
Is 50 Cent nou falliet, of niet? We don’t really care, want een avond met 50 Cent als thema is hoe dan ook een hit. De organisatie van de 50 Cent Benefietavond wil de hiphopartiest graag een hart onder de riem steken en dat doen ze toepasselijk met een avond vol muziek, vodka met vitamin water en lolly’s uit de candy shop. Hosselen op de dansvloer!

KIMCHI FESTIVAL | zaterdag 8 & zondag 9 augustus | 12:00 -23:00 uur
Hét festival voor locally-brewed biertjes, voedsel en muziek, georganiseerd door Oedipus Brewing in de lekkere hippie-achtige Ceuvel. Verwacht een acte de presence van ondermeer Brandt & Levie worstmakers, De Ijsmakerij, Oersoep, The Curry Queens en Two Chefs Brewing. Njammie, njammie, njammie – wij hebben d’r zin an. Laat de bierpullen klinken!

CULT54 AND LAUREL & HARDY EN DE MANAGER | vrijdag 7 augustus | vanaf 23:00 uur
Heb je nog geen genoeg gehad van alle vrolijke glitter gays? Wil je nog even doorglibberen op de lube? Dan hebben we goed nieuws voor jou! In de NYX host Johny Raw deze vrijdag weer een glijfeest. Place to be is uiteraard de PLEE, waar onder andere Mia More en onze favo Sascha Hair de pret bezorgen. 

 

Club Nyx Appelsap social kimchi 50cent

 

About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top