OURGROUND
1 Comment

Trash to Treasure – Wie wat bewaart die heeft wat?!?


“Wie wat bewaart die heeft wat”. Dit is een uitdrukking die ik erg letterlijk neem. Ik bewaar het liefst alles. Zeker kleding, want om de zoveel jaar is hetzelfde weer ‘in’. Alle klassiekers van het afgelopen decennium hangen dan ook in mijn kast: de Evisu broek, Replay rok, Tark broek, Levi’s 501 en de Anti Flirt en Morgan (navel)shirtjes. Ook kleding die ik overduidelijk nooit meer aantrek (dus nog erger dan wat ik net opnoemde) bewaar ik onder het mom van: ‘leuk voor carnaval’. Het moge duidelijk zijn: kleding weggooien is niet een van mijn talenten.

Gelukkig was daar Caroline, mede-eigenaresse van Trash to Treasure, om mij een handje te helpen. Trash to Treasure is een on- en offline winkel die dameskleding verkoopt waarbij de ‘oude’ eigenaresse een persoonlijk verhaal vertelt. In de winkel vind je enkel items die ‘hand-picked’ zijn door één van de twee eigenaresses. Ze bekijken de kleding zorgvuldig zodat ze zeker weten dat er geen gaatjes in zitten, dat de kleding nog ‘in’ is en dat de kleding niet vies is. De dames organiseren ook speciale ‘closet treatments’. Dan komen ze de kleding persoonlijk bij je uitzoeken en ophalen.

Samen met Caroline heb ik mijn kast doorgespit en een selectie gemaakt van de dingen die ik wilde verkopen. Met pijn in mijn hart doe ik afstand van een aantal pronkstukken uit mijn kast. Maar als je het niet aantrekt kan je het wellicht beter verkopen en iemand anders er blij mee maken. Van een Supertrash jurkje (met prijskaartje er nog aan) tot schoenen waar ik nooit een stap op heb gezet, je kan ze vanaf nu allemaal kopen bij Trash-to-Treasure. Doe het vooral snel, voordat ik ze zelf weer opkoop…   

Wat: Trash To Treasure
Waar: Van Baerlestraat 97
Waarom: eindelijk afstand doen van kleding die je echt niet (meer) draagt
Website: trash-to-treasure.nl/milou

Foto’s © Lisa Rutten

About the author:
Has 91 Articles

1 COMMENT
  1. Marco

    Leuk artikel weer :)) en leuk idee voor een online winkel.

    Die zeeman’s shorts zijn wel echt cool, daar krijg je spijt van ;)).

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top