OURGROUND
12 Comments

WIN 1×2 WEEKENDTICKETS VOOR DOWN THE RABBIT HOLE

Wij zijn niet vies van een beetje festival en die party- en kampeervreugde delen we graag met onze lezers. Vandaag mogen jullie allemaal een gooi doen naar felbegeerde weekendkaarten (1×2 stuks) voor Down The Rabbit Hole!

Op 26, 27 en 28 juni voltrekt zich in de Groene Heuvels van Beuningen weer Down The Rabbit Hole festival, oftewel het kleine alternatieve zusje van Lowlands – ook wel uitgeroepen tot het ‘beste nieuwe festival’ tijdens de European Festival Awards op Noorderslag dit jaar.

Met een bomvol programma van drie hele dagen én nachten is DTRH dé plek om ‘classic’ artiesten en nieuwe acts te bekijken. Niet alleen de legendarische Patti Smith en punkrocker Iggy Pop maken hun opwachting; ook The War on Drugs, Damian Marley, FKA Twigs, The Gaslamp Killer, Flying Lotus, Blaudzun en Omar Souleyman zijn inmiddels aan de line-up toegevoegd.

Beukavonden zoals bij Lowlands zijn er niet, maar er is wel een hele relaxte randprogrammering met onder meer cabaret, literatuur, vuurplaatsen, verstopte feestjes, vlotten bouwen en bio food. En dat alles in the middle of nowhere, in een idyllische bosomgeving aan een uitgestrekt meer.

KPN is er ook bij en voorziet je (hallelujah!) van de eerste festivallevensbehoeftes, met goede wifi, laders en zo’n 300 stopcontacten voor je mobiel. Namens hen mogen wij 1×2 weekendtickets inclusief camping weggeven! Benoem op Facebook of in de comments hieronder jouw festivalbuddy en laat ons weten waarom jullie hier samen heen móeten. En vergeet dan niet een 180 graden selfie (met het festivalterrein als backdrop) te maken bij de KPN Music State stand.

Down-The-Rabbit-Hole

About the author:
Has 37 Articles

12 COMMENTS
 1. Fleur

  Hoor ik daar 180 graden selfie? Waar een foto gemaakt kan worden daar ben ik, en of hij nou wil of niet, Robbert moet er ook op. Zou het echt super gaaf vinden om met hem naar dit leuke festival te mogen. Weer een nieuwe foto voor in de collectie!

 2. Eva

  Jaaaa samen met m’n festivalbuddy Isabelle naar Down The Rabbit Hole! Hulde aan KPN voor de goede wifi en stopcontacten 🙂

 3. Els

  Ik kan dit jaar voor het eerst in heel veel jaren niet met @_MRS naar Lowlands. Hoe kan ik dat beter goedmaken dan met een weekendje Down The Rabbit Hole?

 4. Hanneke

  Jaaaaaaah Down the Rabbit Hole met m’n matties! Ik neem m’n knuffelkonijn mee en verloot het andere kaartje onder de buddies, want we gaan naar festivals altijd met de hele gang.
  ________________________________BBBBBBBBBBBB
  _______________________________BBBBBBBBBBBBB0
  __BBBBBBBBB___________________BBBBBBBBBBBBBBB,
  _BBBBBBBBBBBB________________BBBBBBBBBBBBBBBB0,
  _BBBBBBBBBBBBB_______________BBBBBBBBBBBBBBBB0
  BBBBBBBBBBBBBBBB____________BBBBBBBBBBBBBBBBB,
  _BBBBBBBBBBBBBBBB___________BBBBBBBBBBBBBBBB0,
  __BBBBBBBBBBBBBBBB_________BBBBBBBBBBBBBBBBB,
  __BBBBBBBBBBBBBBBB_________BBBBBBBBBBBBBBBB,
  ___BBBBBBBBBBBBBBBB________BBBBBBBBBBBBBBB,
  ____BBBBBBBBBBBBBBB________BBBBBBBBBBBBBB0,
  _____BBBBBBBBBBBBBB_______BBBBBBBBBBBBBB0,
  ______BBBBBBBBBBBBB_______BBBBBBBBBBBBBB,
  _______BBBBBBBBBBBBB______BBBBBBBBBBBBB,
  ________BBBBBBBBBBBB______BBBBBBBBBB00,
  __________BBBBBBBBBB______BBBBBBBBBBB,
  ___________BBBBBBBBBB_____BBBBBBBBBB0
  ____________BBBBBBBBB_____BBBBBBBBBB
  ______________BBBBBBB_____BBBBBBBB0
  ______________BBBBBBB_____BBBBBBBB
  _______________BBBBBB_____BBBBBBB
  ________________BBBBBBBBBBBBBBBBB_
  ______________BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
  ____________BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB_
  __________BBBBBBBBBBBBB_________BBBBBBBB
  _________BBBBB__BBBBB____________BBBBBBBBB
  ________BBB________B______________BBBBBBBBB
  _______BBB_________B______________BBBBBBBBBB,
  _______BBB______BB_B_BBB__________BBBBBBBBBB,
  _______BBB_____BBB_B_BBBB________BBBBBBBBBBB,
  _______BBB________000___________BBBBBBBBBBBB,
  _______BBBB______00000_________BBBBBBBBBBBBB,
  ____00000BBBBBBBBB000BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB00000000,
  ___0BBBB00BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB00BBBBBB0B0,
  __0BBBBBB00BBBB00______B000000BBBBBBBBBB000B00BBBB0B0,
  _0BBBBBBBB_BBBB00___B__BBBB000BBBBBBBBB00B0___B00000,
  _00BBBBB____BBBB00BBBBBB000BBBBBBBBBBBB0,
  __0BB_________B0B00000000BBBBBBBBBB0BB
  ________________00BBBBBBBBBBBB000000
  _____________BBBBB0B00000000000BBBB_
  ___________BB0B00BBBBBB0__BBBBBBBBBBB,
  __________BB_______BBBBB_BB0B00BB____BB,
  __________0B________BBBB_BBB__________BB,
  __________0BBBBBBBBBBBB__BBBBB_________B,
  ____________________________BBBB0BBBBBBB

 5. Anne

  jaaa. Ik wil met dou naar Down the Rabbit Hole. Want ze wil zo graag kamperen met mij. En FKA Twigs MOETEN we zien! Ook ben ik een 180gradenselfiefotograaf, dus het wordt fantastisch. X

 6. Kevin van Hamburg

  Ik zou heel graag met mijn lieve vriendje naar DTRH willen! Vorig jaar waren wij samen op de 1e editie toen we net samen waren en het zou echt geweldig zijn als we dit jaar weer samen kunnen gaan! Vorig jaar hebben we onwijs genoten van alle optredens en de gekke feestjes tot diep in de nacht. Dit jaar hebben we helaas niet het geld (sounds so pathetic) om naar DTRH te kunnen gaan, maar dit zou de uitgelezen kans zijn om hem te verrassen! <3 Liefde, Kevin.

 7. Lianne Elshoff

  Helaas staat de komende zomer helemaal in het teken van het schrijven van mijn masterscriptie. Ik zal niet volledig in detail treden, maar ik heb en moet veel bladeren in proefschriften en boeken uit bijzondere collecties waarin het oud recht van Nederland wordt beschreven. Ik kan dus wel stiekem even wat afleiding gebruiken en het liefst samen met mijn beste vriendinnetje. We zijn enorme gangmakers. We strooien met glitters en we doen spontaan jumping jacks. We willen graag iedereen daar op het festival meenemen in ons party sfeertje en genieten van de muziek die op het festival te horen is. Misschien ook met een crowdsurfactie tot gevolg!!

 8. Bas van de Laar

  Ik wil Karin meenemen naar DTRH! Dan kunnen we samen djensen wanneer we vooraan staan bij GOAT. Dit zou het toppunt van heel het festival zijn!

 9. Jo

  Mijn zusje Patricia en ik willen superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgraag naar Down The Rabbit Hole!
  Vorig jaar hebben we het festival helaas moeten missen, maar dit jaar hopen we op front row bij Flying Lotus, Ganz en FKA Twigs!!! En we zijn niet vies van een beetje cultureel vermaak, vlottenbouwen en kampvuren. Als bewijs maken we uiteraard een 180 graden bij de selfie booth!!!

  KIES ONSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! <3

 10. Geert

  Ik wil ongelofelijk graag samen met mijn broeder Jan naar Down the Rabbit Hole. Hij is mijn muzikale soulmate en we gaan al vele jaren samen naar festivals en concerten. Vanwege afstuderen hebben we weinig tijd om geld bij te verdienen, waardoor ons festivalbudget beperkter is dan eerdere jaren. De line-up van Down the Rabbit Hole is fantastisch, maar helaas hebben we nu niet genoeg geld pver voor een weekendticket. Maar eigenlijk willen we Damien Rice, Ryan Adams, Patti Smith, Rhye en Max Richter gewoon niet missen! Wat zou ik blij zijn als we samen op DTRH op een 180 graden selfie kunnen staan met de gewonnen tickets!

 11. Els Donkers

  Ik zou heel graag met mijn moeder naar Down The Rabbit Hole gaan omdat we beiden helemaal gek zijn van P J Harvey die slechts zelden in Nederland optreedt. Dat KPN de faciliteiten verzorgt, zal het helemaal een onvergetelijk weekend maken.
  Fingers crossed!!!

  1. admin

   Lieve Els, dit bericht was van vorig jaar… We hebben helaas dit jaar geen kaarten. We hopen dat je ze ergens anders misschien kunt winnen. Liefs, De Moppies

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top