OURGROUND
No Comments

Top drie: zwoele winter dates

OURGROUND Amsterdam Koude knuffels

Buiten is het koud en guur. Tijd om even lekker dicht tegen iemand aan te kruipen. Hierbij de beste tips om iets met jouw lief of kersverse date te ondernemen in de wintermaanden:

curlen

  1. Curlen op het dak van Ramada hotel

Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een romantische date. Maar eh…origineel is het zeker! Het Ramada Hotel heeft op een hoogte van 75m een curlingbaan geknald. Heb jij zin in een sportieve date of juist leedvermaak als je date finaal op zijn/haar bek gaat dan is dit een goede tip! Je mag de baan betreden in teams van 2 of 3…dus je kan er ook een dubbel- of triple date van maken. Vanaf 9 december tot eind januari mag je bij een besteding van 60 euro gratis curlen.  Jottum! Wij zijn erbij. Reserveren doe je hier.

 

amsterdam light festival

  1. Amsterdam Light festival

Het is alweer de vierde keer dat Amsterdam bol staat van de  sculpturen, projecties en installaties van (internationale) kunstenaars. Deze keer is het thema ‘A Bright City’. Dus shine bright like a diamond en sleur je date mee naar de binnenstad. Vanaf een bootje kan je de ‘Water Colors’ vaarroute doen door de grachten. Neem je liever de benenwagen dan kan je de wandelroute, ‘Illuminade’, door de Amsterdamse binnenstad volgen.  Te volgen van 31 december t/m 25 januari.

 

 

  1. Bhoxtonrunchen in een hotelbar

Misschien niet het meest originele, maar als je na het curlen bij een open haar wil kruipen dan is toch de hotelbar de plek van bestemming. Goede service,verrukkelijk eten, goede cocktails en ondertussen lekker gluren naar al het gespuis dat in het hotel rondloopt. En het mooiste: is je date een groots succes dan kun je gewoon een hotelkamer inrollen. Hoe praktisch is dat? Onze favoriet is The Hoxton die net een nieuw menu hebben gelanceerd met ook allemaal vegan recepten. Wie gaat er mee? 

 

Wat: winter dates
Waar: Ramada hotel, binnenstad en in Oost!
Waarom: omdat we er in de winter graag warmpjes met iemand bij zitten
Website: winterliefde.nl

About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top