OURGROUND
1 Comment

Zo word je strak in 20 minuten

unnamed (2)fts3

Zo, het is eerste kerstdag. Goede dag om alvast eens te bedenken hoe en waar je die kerstkilootjes eraf gaat trainen.

Alle fitgirls and boys opgelet: er is weer een nieuw sportconcept op de markt. Een work-out van maar 20 minuten. Dit kan vanaf begin januari in een nieuwe pop-up gym op Amsterdam Centraal Station.

Er is een high-intensity work-out ontwikkeld die maar 20 minuten duurt, uitstekend voor de drukke baasjes onder ons. Het programma is bedacht door FIT TWENTY SIX, de betekenis van deze naam blijft voor mij nog een beetje een raadsel. Het begint met een 5 minuten durende warming up, dan de training van 20 minuten en daarna 5 minuten cooling down. Ik wil mezelf geen rekenwonder noemen, maar ik kom toch al gauw uit op 30 minuten, maar so what. Als je een beetje rap bent met aankleden ben je in 45 minuten in en uit, in dezelfde staat, maar dan strakker, dit idee staat mij aan.

FIT TWENTY SIX’ concept is om iedere 6 weken hun reizende gym te verkassen naar een andere locatie. Er wordt nu gestart op het Centraal station van Amsterdam, om vervolgens weer door te reizen naar een ander gedeelte van de stad. Ik vraag me persoonlijk af hoe dit voor de leden zal zijn, want de ene locatie kan praktisch op je route liggen (bijvoorbeeld van werk naar huis) en de andere locatie weer helemaal niet. Aan de andere kant raak ik persoonlijk snel uitgekeken op een locatie en ga dan vervolgens heel vaak niet, dus een change of scenery kan ook heel nuttig zijn als het gaat om het fit krijgen van mijn lijf.

fts2Wat ik ook begrijp is dat er een compleet voedingsplan hangt aan de zes weken training, dat mag ook wel voor 150 piekenballen. En achter de bar op locatie staat een ware JuiceBrother, van de JuiceBrothers sappen te persen en te shaken. Lijkt me lekker!

Goed, het klinkt mij als muziek in de oren: 20 minuten per dag sporten, genoeg tijd over voor andere dingen, voedingsschemaatje erbij, op de route van werk naar huis. Tijd om dit concept eens uit te proberen van 6 januari.

Wat: FIT TWENTY SIX – Pop-up Gym
Waar: Centraal CS Amsterdam
Waarom: fit worden in korte tijd, gedurende 6 weken
Website:  fittwentysix.com

 

 

 

About the author:
Has 44 Articles

1 COMMENT
  1. Jan

    150€ betalen voor zes weken marketing is wel een beetje veel. Voor dat bedrag kan je ook naar het café fietsen en daar gaan drinken, ben je net zo fit

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top