OURGROUND
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kunstborrel Art_ péritif 2015

27 juni 2015 @ 16:00 - 23:00

€ 5

Kunst is populair, musea kunnen de grote bezoekersstromen af en toe bijna niet aan, maar het aankopen van kunst vormt voor de meeste mensen een drempel. Reden hiervoor is dat het aanschaffen van kunst vaak aanzienlijke kosten met zich meebrengt en betaalbare kunst minder snel wordt geschaald onder ‘echte’ kunst. Echter kunst met een hoog prijskaartje is niet voor iedereen bereikbaar, en betaalbare kunst is niet voor iedereen vindbaar. Bon Chic Bon Genre x Innit Magazine x Kult&Ace brengen hier verandering in door op zaterdag 27 juli een eendaagse affordable art borrel, Art_péritif, te organiseren.

Art_péritif is een intieme art get-together waar je het werk van een selectieve groep young talented kunstenaars en fotografen kan bewonderen. In 2014 trok het succesvolle art event al meer dan 400 bezoekers. De werken van de aanwezige artiesten kan je op het event voor een speciaal Bon Chic Bon Genre-tarief aanschaffen. De insteek van het event is om talenten te spotten (Mei-Lin: of te voorselecteren?) en hun kunst voor iedereen toegankelijk te maken. Prijzen voor de kunstwerken liggen tussen de € 100,- en € 1.500,- .

Welke artiesten?
Ali Mousavi (fotograaf)
Alljan Moehamad (kunstenaar)
Brian Elstak (kunstenaar)
Euge Louisa (kunstenaar)
Ilja Meefout (fotograaf)
Lijne (kunstenaar)
Wayta Patmo (fotograaf)

Wat?
Art_ péritif 2015 is een perfecte gelegenheid om onder het genot van een drankje kennis te maken met een nieuwe generatie kunstenaars. De exposerende artiesten zijn zelf aanwezig en er vinden live art sessies plaats. Er zijn heerlijke hapjes en er zijn wijnen van Art of Wines, voor de bierliefhebber is er een ijskoude Kornuit.

Prijs?
De entree voor de fair is €5,-  (tussen 16.00 en 18.00 1 drankje included). Fingerfood included!

Gegevens

Datum:
27 juni 2015
Tijd:
16:00 - 23:00
Kosten:
€ 5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/824134057635456/

Organisator

Bon Chic Bon Genre x Innit Magazine x Kult&Ace

Locatie

Umsjatka Studio’s
Brouwersgracht 130-134
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top