OURGROUND
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Trailerpark Festival

27 juni 2015 @ 11:00

Op 27 juni vindt bij Amsterdam Roest het Trailerpark Festival plaats. Het is een kunst- en muziekfestival uit Kopenhagen, dat dit jaar zijn eerste pop-up event doet in Amsterdam. Het wordt kleurrijk event dat zich zestien uur lang over het hele gebied van Amsterdam Roest zal verspreiden. Er komt een gevarieerd en vooruitstrevend programma met kunstenaars, designers, DJ’s en bands uit Kopenhagen en uit Amsterdam.

Live kunst
Er zal live aan kunst worden gewerkt door kunstenaars en designers. Zo transformeert het gebied om het Roest café met kunst en scenografie, terwijl de DJ’s hun muzikale omlijsting vermengen met de gasten die wat rondhangen bij het water en de BBQ’s.

Bands en Dj’s
In de avond treden twee van de spannendste acts uit Kopenhagen van dit moment op, First Hate en Darkness Falls en zal Tears & Marble uit Den Haag laten horen wat er nu op dit moment gaande is in de Nederlandse scene. Ook is er een indrukwekkende lijst van DJ’s is aan het programma toegevoegd zodat er tot 3 uur s’ nachts gedanst zal worden op muziekstijlen varierend van tropische beats tot world funk, hiphop en soul en het feest is rond.

Sterke connectie
“we hopen dat er een nieuwsgierige en creatief publiek op ons event afkomt, we willen de unieke Trailerpark ervaring delen met mensen die op hetzelfde level zitten als wij, we voelen een sterke connectie met Amsterdam en daarom voelde het voor ons logisch om dit 16 uurs event te doen bij Roest. De energie die van het team en deze locatie komt, past volledig in de vibes die wij willen creëren voor onze bezoekers. “ zegt Carla Cammilla Hjort, founder van ArtRebels en Trailerpark Festival.

Art Rebels
Trailerpark festival wordt georganiseerd door de art-community ArtRebeles, die in 2007 zijn begonnen met Trailerpark als een feest voor een paar honderd man in een lege loods. Vanaf dat moment groeide het event in een zeer gerenomeerd kunst en muziek festival in Kopenhagen. Trailerpark wordt wel gelabeld als het Burning man van Kopenhagen, aangezien elk jaar het hele terrein en de stages vanaf de grond op worden gebouwd door honderden kunstenaars, designers en creatieven, die samenkomen in Kopenhagen om dit kleurrijke, intieme parallel universum the creëren voor die paar duizend man die een kaartje hebben kunnen bemachtigen.

Arists line-up:
– Hedof
– Ilse Weisfelt
– Joren Joshua
– X-O (@thelostobject)
– Friso Blankevoort
– Scott Cooper
– ArtRebels Art Crew
– Petruska Miehe-Renard
– Mikkel Bang Bang

Music line-up:
– First hate (Live)
– Darkness Falls (Live)
– Tears & Marble (Live)
– Rob Manga
– Sander Sounder
– Phacts
– DJ Socrates
– Silvester Pöll
– Black Pillow
– Rue d’Alex

.

Gegevens

Datum:
27 juni 2015
Tijd:
11:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1610555322519298/?fref=ts

Locatie

Amsterdam Roest
Jacob Bontiusplaats 1
Amsterdam , 1018 PL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 308 0283
Website:
http://www.approvedsneakers.com/
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top