OURGROUND
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Weekender Classique

20 juni 2015 @ 12:00 - 21 juni 2015 @ 20:00

Gratis

De NeighbourFood Market gaat het weekend met de langste dagen van het jaar, 20 en 21 juni onderdompelen in klassieke geuren, smaken en tonen. In het weekend dat de dagen op zijn langst zijn gaan we verbinden en delen. Niet alleen met eten maar ook met muziek.

Een van de drijfveren van het team van de eerste overdekte food market van Amsterdam, de NFM, is dat samen eten mensen met elkaar verbindt. Samen genieten van muziek verbindt ook.

Tijdens de NFM weekender Classique  treedt twee dagen lang Orkest de KlankKast op met korte, krachtige optredens van 10  minuten met bekende en minder bekende werken uit de klassieke muziekgeschiedenis.Orkest de KlankKast is een compact klassiek symfonie orkest dat op een behapbare manier een groot publiek in aanraking brengt met klassieke muziek. Het bijzondere is dat het orkest staand speelt en zonder een dirigent! Hierdoor zijn de optredens veel vrijer, actiever, spontaner dan een standaard zittend orkest met dirigent. Het orkest bestaat uit jonge getalenteerde conservatoriumstudenten en net afgestudeerden.

Neighbourhood Foodmarket heeft een plek gecreëerd waar het delen van local, organic en handmade voedsel een platform is geworden om de verhalen van de makers en het voedsel te vertellen. NFM is ook een springplank voor beginnende culi-ondernemers om hun ideeën uit te proberen en hun dromen waar te maken.

Openingstijden:
zaterdag 20 juni van 12.00 tot 20.00 uur
zondag 21 juni van 11.00 tot 18.00 uur

Toegang is gratis!

Gegevens

Begin:
20 juni 2015 @ 12:00
Einde:
21 juni 2015 @ 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
http://www.orkestdeklankkast.nl

Locatie

Zuiveringshal Westerpark
Pazzanistraat 37
Amsterdam, 1014 DB
+ Google Maps
Website:
http://www.westergasfabriek.nl/zakelijk/verhuur-van-locaties-en-gebouwen/zuiveringshal-west
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top