OURGROUND
No Comments

Zomer = Festivals

De klok is vooruit gegaan, de vogels beginnen met fluiten, de geur van lente hangt in de lucht, men komt uit zijn winterslaap en de zomer staat voor de deur.

ZOMER = FESTIVALS

Nederland is de beste ter wereld als het gaat om festivals. Misschien een beetje te goed. We zien door de festivals het feestbos soms niet eens meer. Maar goed, gelukkig is daar Ourground om je een handje te helpen in de keuze. Check altijd onze event kalender onze selectie en tips te bekijken.

AOA (598)

Het concept van Crazy Town is vorig jaar bedacht door Desperados en door het grote succes is het concept dit jaar vernieuwd en nog spectaculairder. Crazy Town geeft bezoekers op een festival de mogelijkheid om aan de bel te trekken bij de Desperados stage. Deze bel hangt in het midden van de area, boven het publiek. Op het moment dat de bel het publiek in zakt kan er aan de bel worden getrokken. Heeft iemand de bel geluid, dan is het tijd om helemaal los te gaan.AOA (903)

Vanaf de Desperados stage worden attributen zoals kussens, opblaasdieren, confetti en ballonnen in het publiek gegooid, allemaal bedoeld om het dak er af te laten gaan. Maar het kan ook gebeuren dat er een spontaan kussengevecht ontstaat. Elke keer wanneer de bel wordt geluid, gebeurt er weer iets unieks. Het kan dus zomaar het geval zijn dat Crazy Town op een ander festival weer een totaal andere beleving is.

AOA (530)

AOA (525)Crazy Town is dit festivalseizoen nog te vinden op Amsterdam Open Air, Indian Summer, Dominator Festival, We are electric, Defqon 1, Down the rabbit Hole, Pitch, Decibel, Lowlands, Mysteryland en, Smeerboel..

 

 

 

Wat: Desperados Stage
Waar: Allerlei festivals!
Waarom: Lachen, keten, klieren en plezier
Website: www.desperados.nl

About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top