OURGROUND
No Comments

Met spuitpoep Paultje naar Milkshake

Milkshake festival AmsterdamMilkshake Amsterdam OURGROUND
Ik heb op het festival Milkshake rondgehuppeld! Als er namelijk iets is wat ik goed kan dan is dat huppelen. Ik was de smurf, the main smurf die een festival report mocht maken en ik had ook nog eens een fotograaf mee om het allemaal vast te leggen. Hoe kapot dik is dat? Dikker dan je moeder! Ik zal eerlijk zijn, ik was de twee voorgaande edities niet gegaan, omdat ik bang was dat het een soort pre-party van de gaypride zou zijn. Allemaal homo’s die een feestje aangrijpen om zich zo belachelijk mogelijk te gedragen en zo aan alle vooroordelen te voldoen.

Jeetje, ik zat er best wel naast! Bij binnenkomst stond er een enorme totempaal versierd met foto’s van voornamelijk enorme piemels (ik herkende niemand!) en naast mij liep er iemand in een rubber outfitje. Milkshake is één grote bonte verzameling van verschillende type mensen. Iedereen lekker door elkaar en niemand die raar op kijkt van wat er voorbij loopt. Ook de namen van de verschillende podia smaakte naar meer: zo heb ik genoten van ‘de Natte poezen plek’ en van het ‘Supertoys podium’. Dit feest is eigenlijk wat de gaypride zou moeten zijn.

Valt er ook nog wat te zeiken? Uiteraard, ik zou mezelluf niet zijn als ik niet iets kon bedenken om over te zeiken. Zo was de techniek ruk: zangeressen waren slecht hoorbaar. De muziek niet horen vind ik overigens geen probleem als Hey Girl Hey draait. Ik rende dan ook direct de tent uit. Ik wil eigenlijk ook nog zeiken over de regen maar bij een gebrek aan versier pogingen had ik door de regen toch nog een natte poes.

Ben jij nou die flapdrol die niet is geweest en denk je nu: “potverdorie ik moet een heel jaar wachten”? Dan heb ik een goeie tip voor je! Want je kan toch nog een beetje proeven wat Milkshake is op de volgende feestjes:

 Ps: Ik heb staan kussen met een zeer fijne gespierde donkere jongen… wie ben je eigenlijk?

Paultje, onze gastblogger, is een oude bekende. Hij schreef namelijk al eerder over zijn spuitpoep op de site. Kan je geen genoeg krijgen van alle poep die (letterlijk) uit zijn mond komt? Bekijk dan zijn Facebook  groep: ‘het verschrikkelijke leven van Paultje’. 

Wat: heel veel losgeslagen gays
Waar: Milkshake festival
Waarom: omdat het volgens Paultje toch niet de pre-party van Gaypride is. 
Website: milkshake.nl

About the author:
Has 76 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top