OURGROUND
No Comments

Nomads Festival

nomads

Festivallen, opstaan en weer doorgaan. Voorgaande jaren waren m’n vriendinnen en ik elk weekend wel gemiddeld twee dagen per weekend druk met festivallen. En dan bedoel ik het ook als werkwoord. Ik festival, zij festivalt, wij festivallen. We namen het net zo serieus als een baan. Beetje jammer dat we er niet voor betaald kregen. Dit jaar pakken we alleen nog de leukste mee en laat eentje daar van Nomads Festival zijn. Hier drie redenen waarom:

 1. Amsterdams
  Alle eerdere drie edities waren uitverkocht, succesvol en vooral bere-gezellig. Dit laatste komt zeer waarschijnlijk door het publiek. Het leuke aan Nomads zijn namelijk de vele Amsterdammers. Het is een high-fiven van bekenden tussen de tipi’s, tapijten en waterpijpen.
 2. Ouder publiek
  Geen petit d’enfants of kinderen uit de andere kant van het land, met treinkaartje nog in de broekzak, veel te hard gaan. Nope, de gemiddelde leeftijd is een mooie 27 en niet geheel onbelangrijk: 60% is vrouw. Oui oui, c’est la festivalvie.
 3. Muziek & entertainment
  Er zijn dit jaar vier stages met o.a Kriss Kross (die er al sinds het begin bij zijn). Van Amsterdams talent tot housepioniers en natuurlijk gezellige hitjes. Mike Huckaby, Chez Demier, Robert Owens & Dekmantel Soundsystem zijn present. Ook is de ‘Nomadic market’ weer aanwezig met ontelbaar veel accessoires waar je als een echte nomade even kan rondtrekken. Of even lekker te zitten. Vergeet alleen niet om op te staan en weer doorgaan.

  Wat: Nomads Festival
  Waar: Sportpark Riekerhaven
  Wanneer: zaterdag 25 juni
  Website: nomadsfestival.nl 

nomads warsteiner

About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top