OURGROUND
No Comments

Waarom je naar 22Fest wilt

22festAl jaren met ik superblij met 22tracks. Voor degene die deze website niet kent (foei), hierop ontdek je de nieuwe muziek in ieder genre dat je je kunt bedenken. Toen de organisatie vorig jaar met een festival 22fest op de proppen kwamen deed ik dan ook letterlijk een vreugdedansje. Dat betekende een festival met: beats, hiphop, dubstep, soul & jazz, tropical, drum ‘n bass, disco, dancehall en meer. Wát een verademing tussen alle technofeesten! Het festival was net zo geweldig als ik hoopte. Megalekkere beats, chille mensen, relaxte sfeer en het beste broodjes BBQ-kip sinds tijden. Nog niet overtuigd? Hierbij drie redenen waarom 22fest een hele goede keuze is voor komende zaterdag.

1 Geen Armin’s of Weiters op 22fest, maar Nederlandse – en onbekendere internationale namen. Het Britse succesduo Honne speelt er bijvoorbeeld de enige show in Amsterdam deze zomer. Misschien ken je ze van hun track Gone Are The Days (LEKKER!) . Verder Straight outta USA: R&B belofte Abra, SXSW talent Tunji Ige en Allan Kingdom – vooral bekend van zijn feature op Kanye West’s All Day . Ook mijn persoonlijke Nederlandse favorieten Digitzz x Abstract zijn erbij.

2 Ontdek de sexyness van Diemen in het Diemerbos! Het is dichterbij dan je denkt. Tenzij je achterin Osdorp woont is het met ieder omafietsmodel goed te fietsen en nog goed voor de bips ook. Ondertussen zet je gewoon deze playlist op.

3 22fest heeft net wat meer soul in de line-up dan op de bekende hiphopfestivals. Ook fijn als je niet perse behoefte hebt aan pitgrindings of meer van de heupschuddings bent dan van het bouncen.

Tot daar!


Schermafbeelding 2016-07-17 om 21.32.48

Wat: 22fest
Waar: Diemerbos
Waarom: een verademing van een festival tussen alle technofestijnen
Website: 22fest.nl

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top