OURGROUND
No Comments

Het Kaan Weekend van onze GAST

Onze GASTblogger van deze week is chef kok Julius. Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Al jarenlang werkt hij als kok in verschillende restaurants en tegenwoordig is hij chef van de nieuwe aanwinst voor de stad: restaurant Cannibale Royale. Zijn leven draait om eten en kanen, daarom was afgelopen weekend een festijn voor hem. Hij ging langs bij de Rollende Keukens, maar miste daardoor wel in levenden lijve de Burger Room.

Rollende Keukens

Rolling rolling rolling! Afgelopen hemelvaartsweekend was het weer zo ver: De Rollende Keukens. Voor de liefhebbers van eten en drinken was dit weekend het Westerpark the place to be! 130 verschillende keukens op wielen. Van bbq, vegetarisch en gepofte piepers tot verse kreeften, voor alle smulpapen viel er wat te halen. Gezellig met z’n allen eten en iedereen kan eten wat hij lekker vindt en waar hij zin in heeft. Een top plek om met je vrienden af te spreken. Dat is dus ook wat ik heb gedaan afgelopen donderdag. Het was niet heel lekker weer, maar een dikke trui aan en gaan! Aangekomen daar in de mensenmassa en tussen bbq’s was er niks meer te merken van de kou. Biertjes halen en snel op zoek naar de nieuwe roze bus van Brandt & Levi om hun Bloody Hotdog te proeven. Echt super lekker! De lekkerste hotdog die ik in tijden heb gegeten. Mijn avond werd afgesloten met een fantastisch bandje “Bunch on a breakout”. Tijdens dit weekend kwam er ook nog het fantastische nieuws dat Amsterdam meer rollende keukens in de stad wilt gaan neer zetten als proef!

Burger Room

Raoul Roger heeft nog geen rollende keuken, maar hij rolt hem wel. Hij is bekend van radio en tv (nee grapje). Bekend van Taco Tuesday S.R.C (Sunday Roast Club) en Common Dogs. Nu mocht hij afgelopen donderdag optreden bij Burger Room, waarbij café Struik aan de Rozengracht het toneel was. Riva Nurse had een supercool idee en bedacht het concept Burger Room: afgeleid van de bekende muziekeditie de Boiler Room en Raoul Roger was deze editie de kok. Op UStream kon je donderdag vanaf 18:00 uur vanuit een bar, thuis, onderweg of op de Rollende Keukens live Raoul de burgers zien flippen en “winner winner chicken dinner” zien maken. Helaas heb ik zijn burger zelf niet kunnen eten, omdat ik op de Rollende Keukens was. De volgende, op 26 juni, ben ik er zeker bij! En the artist is unknow.

Wat: een weekend vol eten
Waar: Westerpark en Struik
Waarom: ik wil meer van dit!
Website: burgerroom.tv

About the author:
Has 76 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top