OURGROUND
No Comments

Zullen we een nieuw matras kopen?

matt2

Als iemand dit ooit tegen je heeft gezegd dan mag ik je feliciteren! Je hebt er eentje aan de haak geslagen die er klaar voor is, for the real thing. Na samenwonen, een ijskast delen en de en/of rekening is het nu tijd voor het serieuze werk. Zodra de laatste letters van deze zin zijn uitgesproken weet je dat er definitief een nieuwe fase is aangebroken. Een vers liefdesnest, niet bevlekt door alle voorgangers en nog lekker meeverend. Jullie gaan je niet delen maar vermenigvuldigen!

Er zijn weinig aankopen die zo slecht voor je relatie kunnen uitpakken als deze. Ok, behalve een muur behangen dan. Als twintigjarige dacht ik ooit mijn vriendin te verblijden door haar te helpen met het fotobehangen van haar studentenkamer. Na een uur of 6, leek haar muur meer op een Limburgse stalagmietengrot dan op het idyllische plaatje op de doos en was onze verkering voorbij. Nu is samenwonen zonder een behangetje aan de muur normaliter geen probleem, maar een kaal bed is voor ieder weldenkend mens natuurlijk geen optie.  Dus betekent “zullen we een nieuw matras kopen” dat jullie relatie ernstig op de proef zal worden gesteld.

Snoeihete woonboulevards, vervelende verkopers, kneiterveel keuzes en pittige prijzen. Voor ieder stel dat zonder ruzie deze koop doet zou de gemeente hun huwelijk moeten financieren.

Aangezien ik mijn vriendin liever niet in het rijtje met de behang-ex zie verdwijnen moest ik deze situatie voor zijn. Met deze vreselijke shoppingtrip in het vooruitzicht bedacht ik het matrassenmerk Matt Sleeps. Geen keuzestress. Geen woonboulevards. Geen gesleep. Matt is het perfecte matras voor iedereen, voor minder dan de helft van andere kwaliteitsmatrassen. Je bestelt hem online en voor Amsterdammers wordt die dezelfde dag nog thuis afgeleverd. 100 dagen mag je hem gratis proberen. Toch niet jullie nieuwe liefdesnest? Dan krijgen jullie je geld braaf teruggestort op die en/of rekening.

Hoewel Matt vele relaties redde, geldt het gemak natuurlijk ook voor alle singles out-there! Met de kingsize rakker haal jij je eigen Mr. Big in huis. Mocht dan in de kroeg dat lekkere snackje niet kunnen overtuigen met je met je soepele moves, de belofte voor een ontbijtje of de 500 meter truc, dan kan je hem in ieder geval zijn beste nachtrust ooit in het vooruitzicht stellen. Matt got your back!

Wat: Matt Sleeps
Waar: gewoon online
Waarom: Omdat een matras kopen wél leuk kan zijn en een onbevlekt matras ook wat waard is
Website: mattsleeps.com

schermafbeelding-2016-11-09-om-16-31-49Onze gastblogger van de week is Joep Verbunt (30 jr). Jullie kunnen hem kennen van de vette evenementen die hij met zijn bureau Shoreditch Agency bedenkt zoals de Bubbelbadbioscoop, Discoboodschappen, Het Tomatengevecht op de Dam en Amsterdam Eet Uit!. Voor Matt Sleeps organiseerde hij onlangs ‘s werelds eerste Hangover Bar. De enige bar waar waar je alleen toegang krijgt met een kater. Geen geheel onbekende van OURGROUND dus. Deze creatieveling zet zijn krachten nu in voor zijn eigen merk Matt Sleeps waarmee hij naar eigen zeggen ‘ de bullshit uit de  suffe matrassenindustrie wil halen”. Je kan hem tegenkomen op zijn eigen feesten of op één van de bedden van de Supperclub, die uiteraard van Matt zijn.

About the author:
Has 76 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top