OURGROUND
1 Comment

Befcember II: reactie van een anonieme man

Schermafbeelding 2014-11-28 om 13.06.50Moppie,

Ik heb jouw post ‘Befcember’ gelezen. De titel sprak mij – als liefhebber en als single man in Amsterdam – wel aan. Zeker met het weekend voor de deur. De ongecontroleerde opwinding van het beeld dat jouw verhaal aanvankelijk bij mij opwekte maakte echter al snel plaats voor woede en ontreddering. Dit is het moment waarop ik namens de mannen zeg: tot hier en niet verder!

Vroeger had de man nog een taak en een verantwoordelijkheid. Vrouwen hadden ons nodig. Voedsel en onderdak? Laat dat maar aan ons over. Bescherming tegen al het kwaads? No problem. Ordening van de maatschappij? Dat regelen wij. Natuurlijk, we moeten niet terug naar de tijd van vóór Aletta Jacobs. De toenemende (financiële) onafhankelijkheid van vrouwen is een prachtige ontwikkeling die ik alleen maar toejuich (inmiddels betalen mijn dates mijn drankjes).

Maar jouw oproep gaat te ver en bedreigt ons laatste bastion, het genot van de hetero vrouw. Door hetero vrouwen nota bene!? Je drukt de mannen verder in de almaar kleiner wordende hoek. Als de hetero vrouw zelfs voor haar seksuele behoefte niet meer terecht hoeft bij de man dan voorspel ik een sombere toekomst. De rijen bij de populaire feesten en partijen in Amsterdam zullen zich verplaatsen naar de spermabank (want daar zijn we zeker nog wel goed genoeg voor!). De toevallige lucky single die na een avond keihard werken nog wél met een vrouw het bed in duikt krijgt na een minuut het commentaar: ‘laat maar, dat kunnen mijn vriendinnen beter’. De gevolgen zullen zich razendsnel aftekenen: massale depressie, werkloosheid en totale ontwrichting van de maatschappij.

Maar het is nog niet te laat. Ik roep hierbij dan ook de mannen op zich te verenigen en in actie te komen. Laat die snor ook in december staan en duik tussen die benen, voordat haar beste vriendinnen dat doen!

X

Een diepzeeduiker

P.s.1: je liegt, het kan daar beneden behoorlijk ruiken …

P.s. 2: ach, ik ben ook de kwaadste niet. Laten we als compromis een triootje doen!

Tagged with: ,
About the author:
Has 76 Articles

1 COMMENT

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top