OURGROUND
No Comments

Spiritualiteit voor niet-zweverige millennials

Spiritualiteit voor niet-zweverige millennialsMillennial expert Jasper Scholten vertelde ons eerder over het vinden van geluk door op zoek te gaan naar voldoening, en het ‘is dit alles‘ gevoel. In zijn queeste om ons millennials op weg te helpen, deelt hij zijn eigen ervaringen en oplossingen tijdens de lezing: ‘Spiritualiteit voor niet-zweverige millennials’. Hier moet je bijzijn! En omdat we jou zo graag zien aankomende woensdag, doen wij je graag een kortingscode cadeau. 

Spiritualiteit is steeds meer van deze tijd

Je hoort steeds meer mensen die Headspace gebruiken, spiritueel getinte boeken lezen of wekelijks een yogalesje pakken. Blijkbaar zijn we op zoek naar meer bezinning. Alleen weten we vaak niet goed hoe we dat in ons gehaaste leventje moeten passen. Het gevolg van dit tijdsgebrek is dat we niet goed weten waar te beginnen (eerst mediteren? Waar/hoe dan? Of welke boeken zijn must reads?) en teleurgesteld kunnen raken dat we ons niet zo snel ontwikkelen als we zouden willen.

De lezing: niet zweverig, wel heel leerzaam!

Doordat Jasper Scholten, auteur van het millennial mysterie, hier in zijn eigen proces tegenaan liep en hetzelfde bij anderen zag, geeft hij de lezing ‘spiritualiteit voor niet-zweverige millennials’. In deze lezing bespreekt hij de rode draad en belangrijkste inzichten en methoden die hij de afgelopen 11 jaar heeft ontdekt. Dit zonder zweverig blabla of door uit de hoogte te doen. De lezing is nuchter, no-nonsense en pragmatisch.

Waarom je moet gaan?

Aan het eind van de lezing weet je:
– Wat (pragmatische) spiritualiteit is
– Wat verschillende stromingen/religies beogen
– Wat de sleutel tot geluk is
– Hoe je die sleutel kunt gebruiken
– Wat de relatie tussen spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling is
– Dat spiritualiteit helemaal niet-zweverig hoeft te zijn

Pak nu gauw jouw kortingscode!

Het is voorlopig de laatste keer dat hij deze lezing geeft (in het najaar is pas weer de volgende). Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar. Speciaal voor OURGROUND lezers, voor wie hij ook blogt, kun je met 10% korting naar deze lezing gaan. Actiecode: NOBULLSHIT

About the author:
Has 64 Articles

Uiteraard is dit schrijfsel weer uit de pen van Catherina gekomen! Na haar ode aan Amsterdam is onze nieuwe OURGROUND telg over haar passie ‘vreten’ gaan pennen en schreef ze de mega hit: de Amsterdamse superficial succesformule. Ze schrijft met een gezonde dosis liefde en toewijding, voor OURGROUND maar ook op haar eigen blog: www.thewritersblog.com. We zijn blij en vereerd met deze top aanwinst in het team!

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top