OURGROUND
No Comments

Ode aan anale seks

Anale seks: het is mijn favoriete ‘openingetje in bed, maar absoluut geen opening voor een gezellig gesprek met mijn vrienden. Ze zouden nog denken dat ik gay ben.

Anale seks is heel normaal

Voordat ik je ga vertellen waarom ik als heteroman zo dol ben op anale seks, wil ik mezelf eerst even voorstellen. Misschien kun jij je er wel mee identificeren, als ik je vertel dat ik niet een of andere viespeuk ben die graag vrouwen in hun kont neukt. Nee, het gaat echt om vrijen. Ik weet als man heus wel wat ik moet doen om de vrouw ook te plezieren. Alleen dan wel net even op een andere manier dan de standaard is.

Huisje, boompje, beestje, billen

Ik ben namelijk best een brave hendrik. Dertig jaar en werkzaam in de financiële sector. Met braaf bedoel ik: ik ben van het huisje, boompje, beestje gebeuren. Sinds een poos heb ik het geluk mijzelf eigenaar te noemen van mijn eerste huis. Zo eentje waarvan men zegt dat je er je eerste kind kunt krijgen, aangezien de bezemkast omgebouwd kan worden tot een royale kinderkamer. Althans, zo staat het op Funda dan. In het echt kun je er zonder ervoor opgepakt te worden, hoogstens op dubieuze wijze een peuterbed in kwijt.

Een vriendin heb ik ook, het boompje op mijn Amsterdamse balkonnetje wordt nog een beetje lastig. Maar mijn vriendin is er in ieder geval zo een van het droomvrouw kaliber. Ze is slim, ze is zorgzaam, ze is bazig, ze is lekker. Ook af en toe een ontzettende drammer, dat wel. Maar dat zijn vrouwen sowieso, daar kom je niet onderuit denk ik.

Alleen maar (anale) seks met de vrouw van wie ik hou

Toch, ik kan al sinds ik klein ben geen genoeg van ze krijgen. Die vrolijke kijkers, die zorgzame handen, alles zacht ook. Ze zijn gewoon in veel opzichten veel beter gelukt dan wij mannen. Wij groeien van blozende peuter, naar pukkelige puber, om vervolgens als kalende orang-oetang richting onze vervroegde einde te klimmen. Ja, want we gaan dus ook nog eens eerder dood. Lekker is dat.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben graag een man. Die tampons, dat gebeuren daarbeneden, een kind eruit duwen, ik moet er niet aan denken. Of dat eeuwige geleuter over alles wat hetzelfde geslacht nu wel niet gezegd heeft. Geef mij maar de peace and quiet van het mannenhoofd. In bed daarentegen lig ik vaak op een lijn met de dames. Geen scheve schaats voor mij, niks stiekem naar de wallen, het liefst gewoon voor altijd seks met de vrouw van wie ik hou. Maar dan wel heel regelmatig op een minder voor de hand liggende manier: via de achterdeur om precies te zijn.

Het gesprek over anale seks vaak stroever dan de seks zelf

Och mensen. Anale seks, het is iets wonderlijks. De boel is zo lekker strak, zo opwindend verkeerd, maar ook hartstikke teder op zijn tijd. Hoe meer ik het doe, hoe minder ik nog nijg een treetje omhoog te klimmen. Mijn vriendin vindt het prima, zolang ik maar niet vergeet dat gezinsuitbreiding via een andere weg moet. Daar hoeft ze zich geen zorgen om te maken. Doen we het gewoon om en om.

Recent was ik zo stom om mijn voorkeur aan een vriend te vertellen. Die keek mij wat meewarig aan en maakte semi grappend de opmerking: ‘gast weet je zeker dat je wel goed zit bij je vriendin joh?’ In mijn studententijd kwam ik er wel mee weg. Anale seks: gaaf man. Dan had je het wel mooi voor mekaar als man zijnde. Maar anale seks nu nog als favoriet opgeven? Dat gaat menig man (en vrouw) te ver. Dan zal je wel homo zijn. Maar beste mensen: mannenbillen, daar moet ik helemaal niks van hebben. Het zijn alleen de prachtige billen van mijn vriendin waar ik op het moment warm van word.

I say: just do it!

Ik zou willen zeggen: probeer het allemaal eens. Gewoon op een intiem en romantisch weekendje weg. Glijmiddel erbij, glaasje champagne wat mij betreft. Het is een hele ervaring kan ik je vertellen. En hoe vaker je het doet, hoe vertrouwder het voelt. Daarvoor hoef je helemaal niet over andermans leuter te fantaseren. Het kunnen gewoon de billen van je vriendin zijn, geloof mij maar. Werkt als een tierelier.

Do it safe though, het vergt allemaal wel wat meer voorzorgsmaatregelen. Je wil niet je vriendin een vervelende darmbacterie cadeau doen, mocht je toch halverwege via de andere ingang naar binnen gaan. Better safe than sorry zeg ik altijd maar.

 

About the author:
Has 76 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top