OURGROUND
1 Comment

#Fitboys

Schermafbeelding 2016-04-21 om 18.39.09

Waren we net een beetje gewend aan de: “Kijk eens hoe gezond ik eet”, elke dag sportende #Fitgirls. Kwamen daar opeens, vanuit een burpee uit de grond geschoten, de ‘Fitboys’.
De ‘Fitboys’ kun je makkelijk herkennen aan hun chille sportoutfit. Vaak met sokken over de broek voor het extra nonchalante effect, en natuurlijk door een barbell in de nek. Verder maken ze ook graag jouw Appie om de hoek onveilig, op zoek naar de meest eiwitrijke en koolhydratenarme producten.
Het ham-kaas croissantje heeft plaatsgemaakt voor de avocado, want “Weet je wel hoeveel goede vetten daarin zitten?” Het gevolg: het lijkt nu nog moeilijker om een normale avocado te vinden tussen de keiharde groene stuks. Missie an zich maar goed, aan worstenbroodjes en croissantjes echter een overvloed dus ik vind het helemaal top.

Ondanks het gebrek aan de avocado op mijn broodje overdag (ja, ik zei het b-woord) ben ik gek op deze mannen. Ze zijn namelijk te vergelijken met een cadeautje op kerstavond. Iets waar je niet op had gerekend maar wel op had gehoopt. Het blijft altijd een verassing wat je aantreft onder hun dikke trui. Let op. De kans is groot dat je een fitboy te pakken hebt als hij:
A. Opvallend vaak de trap op af en rent, voornamelijk ‘in de Lux’

B. Spa rood drinkt (Let op! Soms met wodka erin) of
C. Niet in een voortvloeiende beweging gaat zitten maar in een squatachtige houding, of gerust eerst nog een paar squats in de lucht doet.

Heb je het geluk er eentje gevangen te hebben, dan begint de pret. Jij wordt zijn nieuwe kettlebell en je slaapkamer zijn nieuwe sportzaal. Alsof dat nog niet genoeg is word je s’ochtends ook nog eens getrakteerd op een uber healthy ontbijtje inclusief goede avocado (!). Wel een klein dingetje, je krijgt het al rond 6 uur s’ochtends aangezien dan zijn wekkertje gaat voor een pre work training.

Maar hey, mij hoor je niet klagen want wat een energie hebben deze boys! Of zal dit te maken hebben met het (eiwit?) poeder dat velen ieder weekend nuttigen? Hoe dan ook, ze blijven leuk om naar te kijken, helemaal met mooi weer en leuk om aan te voelen. Weg met de dikke truien en welkom strakke tanktops. Ik zou zeggen: “Let the summer begin!” Oh en graag meer rijpe avocado’s bij de Ap. Dank.

kim van der velde

 

Kim, ons moppie van de week, heeft 10 jaar geleden Noordwijk ingeruild voor Amsterdam en is nog elke dag trotse inwoonster. Ze heeft hier inmiddels al een lijstje vol herinneringen opgebouwd. Naast haar Rechten studie en bijbaan bij de KLM geniet deze lange blondine trouwens zoveel mogelijk van alles wat Amsterdam uniek maakt. 

About the author:
Has 132 Articles

1 COMMENT

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top