OURGROUND
No Comments

Pleelist: Deep house & snoeiharde techno

Deze week staat is er weer een MOPPIE  in charge of the pleelist, haar naam is Seré. Deze ex-bankier verruilde haar saaie kantoorbaan om fulltime bezig te zijn in de muziek. Waarom? Omdat ze bang was dat ze op haar 65ste zou terugkijken op haar leven en zou denken: “had ik maar”. Daarom gaat ze volle kracht voor haar passie: muziek! 

Seré: “Ik hou van het entertainment, maar heb ook een voorliefde voor creatief kloten met computers.  Door het produceren heb ik uiteindelijk ook ontdekt welke muziek me echt ligt als persoon, dj en producer. In mij zit blijkbaar de zon en de maan en dat uit zich ook in mijn muziek en mijn twee artiestennamen. Onder mijn eigen naam Seré draai en produceer ik zonnige deep house, tech en house en Techno Pippi is dat donkere Techno. Een aparte combinatie wellicht, maar voor mij voelt het heel natuurlijk en vult het elkaar perfect aan. De pleelist van deze week is dan ook een overgang van dag naar nacht. Het begint met heerlijke zonnige deep & tech house en gaat over in wat donkerdere stevigere techno. Jullie krijgen daarbij ook een preview van een nummer van mijn techno album TechnAngels dat op 25 augustus uitkomt en een nummer van mijn house album Dream, Dare, Do dat voor eind dit jaar gepland staat.”

Kun je na het beluisteren van de pleelist geen genoeg krijgen? Check dan ook vooral het feest dat Seré gaat geven: Techno Noir met o.a. Gayle San en Techno Pippi in de line-up.

 

About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top