OURGROUND
No Comments

Pleelist – Mokumse hiphop

Digitzz      adje

Oei oei wat hebben we toch een hiphop talent in Amsterdam! Waar de aftrap van de Nederhop ooit begon met toppers als Extince en Osdorp Posse, leek het bijna even mis te gaan met de Ali B’s en Yes-R’s van deze wereld (no offense). Eerlijk is eerlijk, bijna alle talentjes komen uit de stal van het (van oorsprong Amsterdamse) hiphop-platenlabel Top Notch. Dus Keessie, bedankt!

Wat je in deze lijst allemaal te horen krijgt? Wat dacht je van SBMG (thanks Deejay Abstract voor deze heerlijke mix), MC fit, Adje DonnieAkwasi, of Lil’ Kleine? Die  is nog steeds verliefd op je moeder! Verder ook de hitjes van welbekende Sef en onze vrienden van The Opposites en De jeugd, wat blijven dat fijne platen! Ook knappe krullenbol Digitzz vind je terug in deze pleelist. Met zijn tophit ‘The Jam’ weet hij wel effe internationaal niveau aan te tikken.

Bij een paar remixes maak ik een klein uitstapje naar andere Nederlandse hiphop steden, met de Eindhovense Fresku en Rotterdamse Ronnie Flex. Kan jij stil blijven zitten?

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top