OURGROUND
No Comments

Pleelist – OURGROUND goes UNDERGROUND

Ons MOPPIE van deze week is in charge of the pleelist, haar naam is Nazli Parlayan. Achtergrond in reclame en digital productie, maar haar passie ligt in de muziek. Daar wordt ze blij van, heeft ze verstand van en goed gevoel voor. Eerder maakte ze al lijsten voor Marie Stella Maris en nu is ze voor OURGROUND los gegaan en maakte OURGROUND goes UNDERGROUND. You like her, you love her? Hou haar in de gaten!!

Toen ik een aantal maanden geleden met mijn liefste muziekmaatje Roxanne Dekker op de pont stapte richting Tolhuistuin voor een avond met Cashmere cat dacht ik: Yes, de plek is anders dan anders en de line-up ook. Zin in! En dat bleek achteraf terecht ook.

Een paar weken later stonden we bij Pllek voor het Britse duo Bondax en weer ging ik hier met dezelfde gevoelens heen. Na Kaytranada in de Paradiso en FKJ op een boot, wilde ik weten wie hierachter zaten, want ik word blij van dit soort vernieuwende initiatieven. Het zijn de jongens van KLEAR: een concept wat zich richt op ‘toekomstmuziek op speciale locaties’.

Hier een selectie van mijn persoonlijke hoogtepuntjes met onder andere A.K. Paul, Azekel, Snakehips, FKJ, Jungle, Kelela, Jessy Lanza en Movement. Zegt het je allemaal niets? Check hier de lijst!

En mocht je het weekend van 22 augustus nog iets leuks willen doen, zie hier het eerstvolgende event van KLEAR.

About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top