OURGROUND
No Comments

Pleelist Reggae

bob-marley-reggae-165730

Een paar jaar geleden verbaasde ik me over het feit dat er enkel – maar ook echt alleen maar – Bob Marley muziek werd gedraaid op verschillende Aziatische stranden. Sinds ik daar geweest ben ik helemaal om en zodra de zon ook maar iets van zichzelf laat zien luister ik naar Bob Marley. Normaal ben ik iemand die last heeft van kortdurende liedjesverslavingen (twee maanden non-stop “Cheerleader” luisteren en daarna nooit meer). Maar de hang naar reggae lijkt aan te houden. Ik heb sinds de eerste zonnestralen van eind maart de reggae lijsten van Spotify allemaal zeker zo’n 50 keer beluisterd. Ik heb er nog steeds geen genoeg van.

Waarom ik reggae zo geweldig vind is eigenlijk heel simpel. Je kunt erop dansen, werken en heel erg lekker autorijden. Hoewel er ook serieuze boodschappen in reggae zitten, zijn het veelal vrolijke liedjes over de geneugten des levens; liefde, drank en jointjes. Ik word er instant vrolijk van. Daarom voor jullie lieve lezers, hierbij een playlist met mijn favorieten.

Klik op PLAY, sluit je ogen en denk aan een parelwit strand, helderblauwe zee en een cocktail of Corona’tje in je hand. Die slechte weersvoorspelling van de komende 10 dagen kom je lachend door: Rastafari Vibration Positive!

Wat: pleelist Reggae
Waarom: voor een natural high
Waar: gewoon, op OURGROUND
Website: reggae-agenda.nl

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top