OURGROUND
No Comments

Top 4 kledingflaters

Ik erger mij aan de kledingstijl van menig vrouw. Vaak willen ze wel maar weten ze niet hoe ze goed gekleed kunnen gaan. De oorzaken: hun figuur, de leeftijd of hun beroep. Geen zorgen, ik help jullie vrouwen graag een handje. Hierbij de top 4, must NOT do’s:

1. Poldermodel
De herfst komt er aan. Windstoten, regen en kou. Voor veel vrouwen de aanleiding om sneakers en moonboots te dragen. Ik begrijp best dat je met het Nederlandse weer niet (altijd) op je Louboutains naar je werk kunt, maar een mooie pump is wel zo vrouwelijk.

poldermodel

 2. Praktisch
De rugtas: alsof je een schildpad ziet fietsen. Een akte- of laptop tas, is toch veel handiger? Niet alleen tassen moeten praktisch zijn maar ook kleding. Strak jurkje is leuk, maar hij moet vooral meerekken als je de fiets pakt! Gelukkig is de afritsbroek voor de vrouw buiten ANWB niet meer verkrijgbaar.

praktisch

 3. Te korte rok
De rok lengte kan bij elke trend weer anders zijn. Ga niet te jong gekleed voor je leeftijd. Een lengte halverwege de bovenbenen van oudere vrouwen is niet sexy. Vooral de te korte spijkerrokjes met een gekleurde legging eronder zouden niet meer verkocht mogen worden aan vrouwen boven de 16 jaar.

Korte rok

 4. Legging
Hoe vaak zie ik jonge trainees van de Pijp naar de Zuidas fietsen met een jersey jurkje en een legging eronder (vaak zwart maar toch)! Nee, een legging voegt niets toe aan je figuur of je look! Durf te kiezen voor een lange broek, mooie panty of gewoon een goed stel blote benen.

witte legging


Selma in Tubino blauw K - kopie copy
Tubino Workshop Businessfem - kopieSelma Duinkerken, een powervrouw met als missie de vrouw te ondersteunen in het maximaal benutten van haar vrouwelijkheid en authenticiteit zonder dat ze moet voldoen aan opgelegde maten door confectie. Ze begon haar bedrijf Tubino, waar ze niet alleen prachtige kokerrokken en – jurkjes verkoopt, maar ook workshops geeft voor ambitieuze (zaken)vrouwen die stijl, succes en persoonlijkheid belangrijk vinden. Sella wil de (zaken)vrouw weer in rokjes en jurkjes laten lopen, niet om anderen te behagen maar juist zichzelf! 

 

 

Wat: kledingstijl Amsterdamse vrouw
Waar : grachtengordel, Pijp en Jordaan
Waarom : omdat niet alleen mannen naar vrouwen kijken maar ook vrouwen
Website: www.tubino.nl, tubinostyle.wordpress.com, tubino-skirts-dresses.polyvore.com, tubino.facebook.com

About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top